Srna lango u "Tri minuta sa poznatima" na Radiju TRI (VIDEO)

Šta vas seća na detinjstvo?

Svašta, a sve je manje-više vezano za Beograd. Otkrivanje ljubavi prema Beogradu. Kod mene u porodici se gajio kult ljubavi prema gradu. Moja mama je odabrala ovaj grad. Iako je puno putovala uvek je pričala predivne priče o Beogradu.

beograd, ta košava, to smrznuto proleće, rupičaste dokolenice koje su mi u februaru označavale dolazak proleća... Zvuk beogradskog asfalta pod tim baletankama, šuštanje, Cetinjska ulica i asfalt koji je bio suv nakon Košave... To sam obožavala.

To sam ja sve vezivala za Beograd, a to i jeste Beograd. Meni se činilo da cela ulica zvoni od mene, a imala sam i fiksaciju da će mi ceo dan biti odličan ako bi mi dan tako počeo.

Znači za detinjstvo me vežu Beograd, zvuci, mirisi, divni talentovani ljudi...

Da li postoje neke predrasude o vama jer ste javna ličnost?

Postoje. U poslednjem Bazaru, gde imam kolumnu, govorila sam upravo o tome. Mislim da predrasuda iam više nego što smo često svesni. Često smo površni. Nekada i iz razloga jer nemamo vremena. I sama umem da budem deo tog "paklenog kruga". Često ljudi zaključuju o nama, a da nas ni ne poznaju. Nekada kada neko izađe u javnost ni ne stigne da se predstavi u punom svetlu.

O tome kako se odlučila za glumu, ali i o drugim temama o kojima su razgovarale, poslušajte u emisiji.

Pogledajte još