Radonjić: Dobrom igrom da se oprostimo od Evrolige!

"Očekuje nas poslednja utakmica u Evroligi, i mi i Ritas smo na pozicijama koje nas vode u Evrokup. Iako utakmica nema takmičarski značaj želimo da odigramo još jedan dobar meč i da na taj način završimo učešće u Evroligi", rekao je Radonjić novinarima u hali Pionir.

Meč 10, poslednjeg, kola Evrolige između Lijetvus Ritasa i Crvene zvezde na programu je u petak od 18.45.

Lijetvus Ritas je pre nekoliko dana imenovao Acu Petrovića za novog trenera.

"Igrači Ritasa će posle promene trenera želeti da pokažu reakciju i pokušati da nas savladaju, ne samo zbog pobede u Evroligi koju svi želimo, već i zato što žele da budu u konkurenciji u svim takmičenjima. Mi smo svesni da igramo protiv protivnika koji godinama pokazuje kavlitet u Evropi, ali bez obzira na dobar domaći teren, na šutere koje imaju, mi želimo da odigramo dobar meč i da ih savladamo", rekao je Radonjić.

Na pitanje novinara da li je teško motivisati igrače za meč koji nema rezultatski značaj on je rekao da to nije teško, naročito posle poraza od MZT u Jadranskoj ligi.

"Posle lošeg meča protiv MZT mi moramo da pokažemo drugačije lice i svi koji izađu na teren moraju da daju sve od sebe i ponove dobre pertije iz Evrolige", rekao je Radonjić.

Zvezda je peta na tabeli Grupe D Evrolige sa tri pobede i šest poraza, a Ritas je šesti sa jednim trijumfom i osam neuspeha.

Beta

Pogledajte još