Kraljevo: Mladić koji se zatvorio u kuću se predao policiji

Još jedna drama, ali bez povređenih, kao krajnjim ishodom, odigrala se u Kraljevu. Iz Ulice Milutina Kekerića, u naselju Ribnica, policiji je stigao telefonski poziv da jedan muškarac preti majci i bratu. U međuvremenu, do dolaska policije, majka i brat Ivana Jankovića koji je, kako saznajemo pretio noževima, uspeli su da izađu iz kuće i sklone se na sigurno.

"Nismo znali da li ima još nešto od naoružanja. Morali smo da pregovaramo sa njim. U jednom trenutku je izašao na terasu od kuće, zapretio nam i ponovo se vratio unutra"
, priča za Blic izvor iz policije, dodajući da je na kraju sve ispalo dobro, jer nije bilo povređenih.

Janković je odveden na odeljenje neuropsihijatrije Zdravstvenog centra „Studenica“, kako bi ga lekari ispitali. Poznat u naselju kao neko sa „kratkim fitiljom“. Jedna grupa njegovih prijatelja pomno je pratila ceo tok pregovaranja. U jednom trenutku došlo je do koškanja sa policijom, kada su pokušali jednog od njih da privedu na informativni razgovor.

Mladić je sve vreme pitao policajce zašto hoće da ga privedu i u jednom trenutku je pokušao da pobegne iz policijskog auta, ali su ga policijaci uhvatili za janku i zadržali. Nakon toga odveli su ga policiju, a ostatak grupe je otrčao ka Policijskoj upravi u Kraljevu.

Izvor: Blic

Pogledajte još