fbpx

Dnevni horoskop za četvrtak 19. decembar

Ovan

Neki živi snovi bi mogli da vam donesu davno zaboravljena i potisnuta sećanja. Vreme je da se suočite sa prošlošću. Zadržite pozitivno razmišljanje. Psihičke prepreke na putu finansijske sigurnosti ili sreće u ljubavi bi mogle da se prevaziđu. Ovo će uneti mnoge pozitivne promene u vaš život. Najbolje bi bilo da ih zapišette.

Bik

Moguće je da danas proširite krug prijatelja. Neko ko se od skoro doselio u vaš komšiluk bi mogao da zauzme značajno mesto u vašem životu. Očekujte zanimljive razgovore i pregršt novih, interesantnih stvari. Ukoliko trenutno niste u vezi, ovo bi za vas mogao biti novi početak.

Blizanci

Pred vama je šansa da započnete zanimljiv, kreativan, dobro plaćen posao. Verovatno će vam se dopasti, kao i mogućnost da ga obavljate od kuće. Ovo vam pruža slobodu u organizaciji vašeg vremena. Verovatno ćete danas poželeti da se pozabavite nekim kućnim obavezama, pre nego što krenete u akciju. Uzbudljiv dan je pred vama.

Rak

Osećate se neverovatno sexy i strastveno. Uživate u prelistavanju skupih časopisa čija je tematika uređenje doma. Ukoliko ste u vezi, poželećete da veče provedete u zagrljaju voljenog bića. Ukoliko ste singl, nemojte se začuditi ako vašom energijom privučete nekog vama zanimljivog. Takođe, očekujte priznanje od vama nepoznatih ljudi.

Lav

Pravna pitanja će vam danas ići od ruke. Ako treba da obavite neki posao, a da je vezan za sudstvo, advokaturu, dokumenta i slično, pravo je vreme. Vi ste veliki optimista kada je ljubav upitanju. Danas će vam romansa i emocije biti u prvom planu i verovatno ćete se zbližiti sa svojim partnerom.

Devica

Poziv neke interesantne osobe i intimni trenuci danas bi mogli da vam dan učine nezaboravnim. Emocije će prštati na sve strane i zbližićete se na potpuno nov način. Ljubavna poezija, erotski razgovori i romantični filmovi će vas odvesti u zvezde. Uživajte u ovom danu, koji je kao stvoren za ljubav.

Vaga

Kreativni projekti na kojima ste radili u poslednje vreme, danas će napokon izaći na videlo. Obavili ste sjajan posao. Šanse za zaposlenje ili napredak na već postojećem poslu su neizbežne. Ako ste u poslednje vreme izgubili strasti i osećanja, danas će ponovo biti probuđeni. Pregršt ideja za napredak na svim životnim poljima, danas će biti posebno izražene. Ne propustite ih.

Škorpija

Vi ste inače privlačna osoba, a danas ćete svoj magnetizam širiti više nego inače. Nemojte se iznenaditi ako vam se budu divili čak i nepoznati ljudi na ulici. Romansa je na pomolu. Ako već imate voljenu osobu doživećete nova, do sada nepoznata iskustva, a ukoliko ste slobodni, verovatno ćete sresti neku interesantnu osobu. U svakom slučaju vaša energija neće nikoga ostaviti ravnodušnim.

Strelac

Danas biste mogli napraviti neke promene u svom domu. To bi mogao biti neki fizički aktivan rad, kao na primer premeštanje nameštaja, veliko usisavanje, pranje prozora ili nešto slično. Nakon toga izbacićete sav stres koji nosite u sebi a koji je verovatno izazvan poslovnim i finansijskim problemima. U večernjim časovima, bićete inspirisani za ljubav, pa se posvetite voljenoj osobi.

Jarac

Danas ćete biti veoma iznenađeni. Očekuje vas iznenadni romantični susret. I to bi vrlo lako mogao biti neki stari prijatelj ili komšija koji će se pred vama pojaviti u potpuno novom svetlu. Sve to će za vas biti veoma uzbudljivo, ali zapitajte se dobro da li radite pravu stvar. Ne dozvolite da vas prvi utisak prevari i naškodi vam.

Vodolija

Vaša finansijska situacija se popravlja zahvaljujući povišici ili unapređenju. Ovaj proces započinje danas, a takođe ćete biti u prilici da ostvarite značajne poslovne kontakte. Dobro bi bilo da saslušate šta drugi imaju da vam kažu, umesto da sledite vaše ideje i realizujete ih. Previše razmišljanja ometa vas u fokusiranju na bitne stvari, te na ovaj način rizikujete mentalno prezasićenje.

Ribe

Snažna želja za promenom mogla bi vas usmeriti na razmišljanje o putovanju. Raspoloženi ste za avanturu - želeli biste da upoznate neku daleku kulturu ili da posetite egzotičnu zemlju. Prijatelji koji žive u inostranstvu bi mogli da vas nagovore da se doselite. Pred iskušenjem ste da postupite impulsivno, ali najbolje bi bilo da malo sačekate.

Izvor: ženskikutak.rs

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.