Novogodišnji Katapult

Posetioci Ušće šoping centra i Galerije Ulus imaće priliku da pogledaju i kupe, unikatne, izložene predmete svakog dana u periodu od 10 časova do 22 časa tokom trajanja manifestacije i na taj način doprinesu da se prikupe neophodna sredstva za kupovinu novogodišnjih paketića.

Tokom trajanja manifestacije, programom će biti obuhvaćeno nekoliko načina obezbeđivanja sredstava za kupovinu materijala za novogodišnje paketiće :
- Prikupljanje novčanih sredstava od kotizacije učesnika „Katapult“ festivala
- Prikupljanje donacija građana
- Prikupljanje novčanih sredstava deljenjem simboličnih obeležja fondacije „Osmeh na dar“ (bedževi, majice, šolje) i toplih napitaka u zamenu za donaciju.

U okviru „Katapulta“, do sada je promovisano više od hiljadu mladih dizajnera, a sama manifestacija se pozicionirala kao najveći regionalni festival modnih detalja, nakita i garderobe. Ove godine na „Katapult“ festivalu možete naći radove unikatnog stvaralaštva kao što su: nakit, odevni predmeti, ukrasi za kuću i još mnogo toga.

Iskoristite priliku i posetite novogodišnju manifestaciju „Deci na dar“, ulepšajte praznike mališanima, a vašim najdražima poklonite nesvakidašnje poklone!

Pogledajte još