Filmske greške u 2013. godini koje verovatno niste videli (VIDEO)

Gravitacija

Na ovom spisku našao se film Gravitacija redatelja Alfonsa Kuaróna, sa Sandrom Bulok i Džordžom Klunijem u glavnim ulogama. Glavna misija letelice bila je da se servisira Hubble. No, nakon što je letelica uništena, Kovalski i Stoun kreću na ISS i tada se prilikom prelaska događaju nelogičnosti jer su orbitalne brzine Hubblea i ISS-a različite.

Umri muški: Dobar dan za umiranje

Plavi kombi udaren je u automobilskoj poteri – leva svetla su razbijena pa vise, ipak u drugom kadru, kad kombi skreće, razbijena su desna.


Mamurluk 3

Čou nosi oko 21 milioma dolara u zlatnim polugama u dve torbe, pa ispada da u svakoj ruci nosi oko 240 kilograma.


Iron Man 3

Dok Toni u garaži popravlja svoju ruku, na grudima mu kroz košulju svijetli crveno svetlo, a već u sledećem kadru je isključeno.


Majstori iluzije

Agenti stižu u apartman Four Horsemen. U kadru u kom Dilan izlazi iz automobila, u odrazu na prozoru drugog automobila vidi se mikrofon.

Brzi i žestoki 6

U sceni jurnjave pistom Šavov automobil je opremljen HID tipom prednjih svetala s plavim primesama, a kad Shaw automobilom ulazi u teretni avion, prednja svjetla su standardno žuta.

World War Z

Pre nego što će vozilo hitne pomoći udariti u porodični automobil, Geri vozi automobil, a njegova supruga preko suvozačkog sedišta razgovara sa ćerkom. Ugao kamere se menja i pre nego što vozilo hitne pomoći udari u automobil, vidi se da u automobilu nema nikoga, a vozač hitne nosi zaštitnu kacigu.


Gangster Squad

Pevačica s tropskim voćem na glavi u noćnom klubu ima klasičan RCA 77D mikrofon, koji je tipičan za to razdoblje, ali mikrofon je krivo postavljen. Reč je o mikrofonu koji mora biti postavljen tako da se u njega govori/pjeva sa strane.


Kick-Ass 2

Kad Mindi upuca Dejva prilikom treninga, na njegovoj se jakni vide dve rupe, a ona je u njega pucala jednom.


Before Midnight

Dok Itan Hok i Džuli Delpli u hotelskoj sobi sede za stolom i prepiru se, na staklu uokvirene slike koja visi na zidu vidi se odraz kamermana.

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.