"Dnevna doza Čarobnjaka Iz Voza" u epizodi droga, šeik, Etno Gym i udvaranje (AUDIO)

Meni je definitivno vest godine ovaj mučenik koji je greškom ušao u policijski auto da kupi drogu. Izvadio čovek 1000 dinara i oni ga uhapse. Mada razmišljam se, da li je moguće da sam ja toliko ispao iz fazona ili se sad otvoreno tako valja? Vidite, nekoga uhapse za 1000 dinara, a neko se i dalje šeta na slobodi.

Kad smo već kod većih para, šeik je pre nekoliko dana u jednom beogradskom lokalu ostavio bakšiš od 50.000 dolara. Stavio u kovertu i otišao. Sad samo čekam da Dinkiić uvede porez na bakšiš.

A da, ima na Banjici jedna teretana koja se zove Etno Gym. Etno Gym! Meni padne na pamet da je i opremljena u etno fazonu, da dižeš trupce i balvane, okrećeš vodenične točkove i čeličiš se tako što zubima belim hvataš pastrmku u led ledenom potoku dok ti Kosovka Devojka donosi aminokiseline i proteine u krčagu ručno spravljenom u nekom manastiru.

Eto ideje za biznis, moram da patentiram to pre nego mi ovi iz Dveri i Obraza ukradu to.

I za kraj, imam savet svim zaljubljenim devojkama. Vi se sada možda topite kada vam momci tepaju sa pile, prase i jagnje samo što je pitanje vremena kada će te životinje da odrastu.

Pogledajte još