Horoskop: Bikove očekuje pomirenje, a Vage prijatan susret

Ovan (21. mart -19. april)
Mnogo buke ni oko čega. Ušli ste u period od koga daleko više očekujete nego što to realne prilike dozvoljavaju. Morate se spustiti na zemlju, kako biste izbegli promašaje. U svom životu morate nešto iz korena promeniti. Još uvek ne znate šta bi to moglo da bude. Lutate!

Bik (20. april - 20. maj)
Pomirenje na koje ste predugo čekali, mogli bi ostvariti tokom ovog meseca. Samo budite strpljivi, partner će naći načina kako da uspostavi kontakt sa vama. Moguće je i posredovanje bliskog prijatelja. Ovaj mesec će vam biti naklolnjeni partneri iz znaka Jarac, Vodolija ili Blizanci. Starijeg, tradicionalnog parntera upoznajete na javnom mestu.

Blizanci (21. maj - 20. jun)
Prihvatite skromniju poslovnu ponudu i nemojte podcenjivati nečije intelektualne sposobnosti. Delujete pomalo konfuzno pred saradnicima i zbog toga Vaša objašnjenja ne zvuče dovoljno ubedljivo. Potrebno je da bolje uskladite svoje misli i osećanja, kako biste sačuvali lično dostojanstvo pred osobom koja dobro poznaje Vašu ćud i slabosti. Ponekad je nemoguće sakriti unutrašnji nemir. Sugestija: Primenite neku od tehnika opuštanja i relaksacije, prijaće Vam.

Rak (21. jun - 22. jul)
Astrološka kuća ljubavi ali i doma okupirana je planetama posebno prisustvom Venere i Merkura. Možete doneti pogrešan zaključak o tome ko vam je naklonjen a ko ne, kome treba da verujete a kome ne. Dilemu će vam razjasniti jedan Bik ili neka Vaga koji imaju o vama visoko mišljenje. Imajte poverenje u njega, dobro vas poznaje.Ako ste slobodni, na pravom ste putu da uradite nešto za partnera što će pamtiti. Verujete da možete da se dogovorite sa osobom koja vam je draga oko zajedničkog puta. Moguć je susret sa nekim ko vas nikada nije ostavljao ravnodušnim.

Lav (23. jul - 22. avgust)
Imaginativne snage su u igri, što je dobro za umetnost, život u svetu mašte i ideala, a loše za praktičan život. Ukoliko to znate, izbeći ćete razočaranja i finansijske gubitke. U protivnom - sekiracija, slabi nervi i besparica. Sa Blizancima ste u dobrim odnosima, dok vas Ribe guše.

Devica (23. avgust - 22. septembar)
Nemojte dozvoliti da neko osporava Vaše poslovne rezultate ili da Vas zavarava pogrešnom nekom pričom. Budite promišljeni, pažljivije birajte saradnike od poverenja sa kojima imate slične ideje i interesovanja. Nema potrebe da se suprotstavljate bliskoj osobi ili da prekršite pravila zajedničkog života. Važno je da ostvarite emotivnu bliskost umesto da uzburkavate loše misli i raspoloženje. Sugestija: Izbegavajte razne vidove preterivanja ili neke loše navike.

Vaga (23. septembar - 22. oktobar)
Nervozni ste uglavnom jer se na poslu ne odvija baš sve onako kako ste želeli. Situaicja nije ni malo dramatična ali vi ste previše skloni da očekujete nekakve neprijatnosti čak i od onih koji su vam izrazito naklonjeni. Možete se nadati susretu sa nekim ko vam je posebno drag, moguće sa Lavom ili Ribama.

Škorpija (23. oktobar - 21. novembar)
Verujete da ljubaznošću možete da ubedite partnera u ono što želite, to je vaše tajno oružje kada to želite ali to je u poslednje vreme sve manje slučaj, on vam u priličnoj meri „izmiče“ u svakom pogledu. Napet aspekt između Saturna u vašem znaku i Marsa u Lavu deluje na vas prilično iritatno.Trebalo bi da se stavite ponekada u njegov položaj, možda bi vam bilo lakše. Dobro bi bilo da se sretnete sa nekom drugom Škorpijom ili Ribama, jer sa njima imate o čemu da pričate.

Strelac (22. novembar - 21. decembar)
Oscilacija raspoloženja u večernjim satima je ono što donosi tranzit Meseca naročito ako nemate mnogo planeta u vatrenim znacima. U kasnim večernjim satima može podstaći kod vas želju za isticanjem neko ko će vam davati komplimente u društvu i vi ćete se pitati zašto to radi. Trudite se da na svaki način privučete nečiju pažnju, moguće da vas u tome podržavaju Bik i Vaga u koje imate veliko poverenje.Ako vam se dopada Lav, razmislite da li imate za njega nerava.

Jarac (21. decembar - 19. januar)
Rođeni početkom i krajem znaka mogu biti u prilici da se sretnu sa nekim ko je veoma aktivan, entuzijasta, spreman uvek da negde izađe i ako budete u prilici da se vidite u velikom društvu, svašta je moguće. Nekome je stalo da vas zavede ili da bar pokuša da to učini da vidi kakve su mu zavodničke sposobnosti.Verujete da možete da se organizujete tako da stignete na sva mesta gde vas zovu ali to može stvoriti konfuziju i nerazumevanje u vašem životu, naročito ako ste u dužoj vezi sa nekim.

Vodolija (20. januar - 18. februar)
Na vas se trenutno sve lepi: i ljubav, i novac, i kilogrami. Što se ovog poslednjeg tiče, morate hitno da reagujete, jer će vaš "vitki struk" biti doveden u pitanje. Nezaboravni trenuci utiču na to da se dobro osećate. Pripremite se za period stagnacije, koji je neminovan.

Ribe (19. februar - 20. mart)

Prepuna astrološka kuća ljubavi, partnerskih odnosa i erotike, posebno u večernjim satima ne znači obavezno i bogat ljubavni život, koliko mogućnosti koje vam se pružaju. Trebalo bi da se sretnete sa nekim ko vam je veoma naklonjen i ko bi želeo da se sretne sa vama jer moguće godinama misli na vas. Ovan, Bik, Blizanci i Vaga pokušavaju da vam se nametnu.

Izvor: Ljubavnihoroskop.org

Pogledajte još