Nikola Drinčić novo pojačanje Partizana

Drinčić u redove crno-belih dolazi kao slobodan igrač, a sa klubom iz Humske potpisao je trogodišnju saradnju. On će u Partizanu će nositi dres sa brojem 20.

"Vrlo brzo smo se dogovorili da se vratim. Srećan sam što sam tu, tek mi predstoji rad i treba da dokažem da zaslužujem da nosim dres Partizana. Vratio bih se da bih nešto osvojio, jer do sada nisam
osvojio ni jednu titulu u karijeri i to je bilo presudno za moj izbor",
rekao je Drinčić novinarima u Beogradu.

Na pitanje novinara koliko je on sada bolji igrač nego 2004. Godine kada je otišao iz Partizana, on je rekao da je mnogo bolji i iskusniji fudbaler.

"Imao sam dužu pauzu (zbog povrede) i trebaće mi vremena da se spremim, ali mislim da znam šta se očekuje i spreman sam za to", rekao je Drinčić.

Sportski direktor Partizana Albert Nađ kazao je da je dolazak Drinčića prvo u nizu pojačanja, koje će crno-beli dovesti.

"Veliko je zadovoljstvo što se Nikola vratio u svoju kuću. Pokušavali smo i septembru da realizujemo ovaj transfer, ali su se neke formalnosti isprečile. On je veliko pojačanje u odbrani titule i to što je sa njim potpisan trogodišnji ugovor, dokazuje da se ekipa sprema za velika takmičenja", rekao je Nađ.

On je rekao da će Erik Đemba-Đemba verovatno napustiti Partizan.

"Razgovarali smo i sa njim i sa njegovim menadžerom. Blizu smo sporazumnog raskida ugovora i on nije jedini koji će napustiti Partizan, kao što ni ovo nije ni prvo, ni poslednje pojačanje. Svesni smo pozicija koje trebamo da ojačamo i na kojima treba da pojačamo konkurenciju", kazao je Nađ.

Sportski direktor kluba dodao je da se nada da će biti postignut dogovor sa Darkom Brašancem o produžetku saradnje, kao i da će, kada je reč o kapitenu Saši Iliću, prvo saslušati njegove želje i razmotriti mogućnost potpisivanja novog ugovora.

Drinčić je po odlasku iz Partizana nastupao za Gazijantep, Amkar, Spartak iz Moskve i Krasnodar. hali.

Beta

Pogledajte još