Novogodišnja želja Ane Nikolić: Deda Mraze nađi mi muža

Pevačica polako svodi račune za 2103. i već ima jasan plan za narednu godinu - brak i decu.

- Deda Mraze, ako me čuješ, dovedi mi pravog muškarca. Želim da osnujem porodicu i dobijem dete, a volela bih da to učinim sa jakim muškarcem, mentalno i fizički - rekla je Ana za „Blic“.

Inače, ona kaže da se ne seća da joj je neka godina bila burna kao ova. Puno se govorilo o njenoj navodnoj vezi sa albanskim biznismenom Ćazimom Osmanijem, njegova devojka je fizički nasrnula na nju, na kraju su završile i na sudu...

Međutim, Ana nam je rekla da je sve to iza nje i da je u top formi.

- Pripisuje mi se sve i svašta, ali se trudim da me ništa ne dotiče. Nemam vremena ni želje da se bavim demantima. Ne može uvek da bude kako zamislimo, jer mnoge stvari ne zavise isključivo od nas - kaže ona aludirajući i na to što je nedavno odstranila benigni tumor na dojci i dodaje da se sada oseća dobro.

Za osmeh na Aninom licu zaslužna je i njena publika koja je u kratkom vremenskom roku zavolela nove pesme. Prvobitni plan da do kraja ove godine napravi koncert u Kombank areni, pevačica je promenila i smatra da je realno da već na proleće peva u toj najvećoj koncertnoj dvorani u regionu. Inače, ona će za Novu godinu ostati u Beogradu, a zabavljaće publiku u hotelu „Hajat“.

Planira da pokori arenu

- Novim pesmama sam prezadovoljna, jer ljudi u klubovima odlično reaguju gde god da nastupam. Svojoj publici dugujem koncert u Beogradu na proleće. A moja velika želja je da Arena te večeri bude mesto dobre zabave. Ako može, volela bih da Deda Mraz i tu umeša prste i napuni Arenu mojim najvećim fanovima - kaže Ana.

Izvor: Blic

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.