fbpx

Za kaznu sedeo na raskrsnici sa natpisom: "Ja tučem žene. Zatrubi ako misliš da sam đubre"

Heslerova i Urena su se prvi put sreli prošle subote uveče, kada su neki iz grupe prijatelja sa kojima je Heslerova izašla pozvali Gabrijela da im se pridruži.

Prilikom povratku iz kluba njih dvoje su se, međutim, našli jedno kraj drugog na zadnjem sedištu automobila, i on je počeo nepristojno da je dodiruje. Pošto nije reagovao na njene molbe da prestane, pokušala je da se odbrani tako što ga je udarila, na šta ju je Urena pretukao tako brutalno da je dobila potres mozga, a slomljen joj je i nos.Na fotografiji snimljenoj neposredno nakon događaja vidi se da joj je celo lice izubijano, dok joj iz nosa teče krv.

Narednog jutra, Heslerova je slučaj prijavila policiji, koja je od nje uzela izjavu, snimla fotografije, i prebacila je u bolnicu radi lečenja. Policijskoj prijavi je trebalo da usledi i sudska tužba, ali kada je na Fejsbuku videla Ureninu poruku u kojoj izražava kajanje, devojka se predomislila.

"Ono sinoć je bio poziv na buđenje. Moram ozbiljno da se promenim", napisao je mladić na svom profilu, a Heslerova je odlučila da proveri koliko je njegovo kajanje ozbiljno.

Predložila mu je da sudsku tužbu povuče, ukoliko on pristane da odsedi osam sati kraj prometne raskrsnice na putu, s natpisom "Ja tučem žene. Zatrubi ako misliš da sam đubre" u rukama i "magarećom kapom" od papira na glavi.

Urena je na to spremno pristao, i pošteno je odsedeo kaznu. Na taj način je ostao pošteđen suđenja i zakonskih posledica svog postupka, a kako je proveo vreme "u kazni" zabeleženo je i na video-snimku.

Izvor: 24sata

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.