Ljubavni horoskop za 22. decembar

OVAN (21.3.- 20.4.).
Imate potrevu za kompletnom vezom, kako za emotivno sadržajnim odnosom tako i sa nekim ko bi vam ulivao veliko poverenje. Ako ste u stalnoj dužoj vezi, partner će se potruditi da vam da na znanje da u njega možete da imate neograničeno poverenje. Slobodni Ovnovi mogu negde na putu upoznati nekog ko će im po mnogo čemu savršeno odgovarati.Ovo bi mogao biti interesantan dan. Potrebno je da više vremena posvetite sebi i svojim ličnim interesovanjima.

BIK (21.4.- 21.5.)
Pod velikim ste uticajem Sunca ali to bi moglo i negativno da se odrazi na one koji se osećaju usamljenim ili su u vezi sa nekim ko živi u inostranstvu. Dobijate poziv od jednog Jarca ili Lava koji bi mogli da vam donesu mogućnost zajedničkog puta.Verujete u mogućnost da se pomirite sa nekim ko vam je posebno veoma drag iako možda nemate mogućnost da ga često viđate.Dobro se slažete sa jednim Jarcem sa kojim se često višate u društvu.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)
Iritirajući tranzit Sunca bar kada je vaš znak u pitanju, odražava se negativno na one prave tipove ovog znaka koji iznad svega žele da izbegnu bilo kakvu raspravu i pokušavaju da zadrže prisustvo duha čak i kada su isprovocirani. Ako je vaš partner u poslednje vreme nervozan, nađite način kako da ga smirite, a ako se radi o nekom vodenom znaku, to će vam poći za rukom.Verujete u mogućnost susreta sa jednom Devicom iako se ona ponaša prilično uzdržano.

RAK ( 22.6.-22.7)
Mogli biste se osećati izneverenim od strane nekog koga ne poznajete dovoljno dobro a smatrate da ste mu pokolonili veliko poverenje. Nemojte previše strogo suditi o jednom Jarcu ili Ribama, naročito ako se radi o osobama koje su prisutne u javnosti ili veoma zauzete. Ako ste usamljeni a dopada vam se osoba koju smatrate karijeristom, moraćete da napravite izvestan ustupak koji vam nije po volji.

LAV (23.7.- 22.8.)
Mars se loše odražava na ambciozne predstavnike vašeg znaka koji pokušavaju da sa partnerom ostvare naizgled ljubazan odnos ali bez pravih emocija ili su skloni da glume da bi izbegli svađu. Ako spadate u one tolerane Lavove koje imaju strpljenja za partnera, dajte mu to na znanje na romantičan način.Ipak ulazak Sunca u znak Jarca može u velikoj meri negativno uticati na one koji već imaju probleme u vezi.

DEVICA ( 23.8.-22.9.)
Merkur u Strelcu, planeta koja vlada vašim znakom čini vas nedovoljno fleksibilnim u odnosima sa vodenim i zemljanim znacima. Mnogi vas smatraju nervoznim tako da bi bilo dobro da se angažujete malo više oko onih koji su vam dragi ili da pomognete partneru da reši svoje probleme, umesto što se okupirani samo svojim idejama i planovima.Ako želite da se sretnete sa jednim Lavom ili Škorpijom, dajte im to na znanje.

VAGA (23.9.- 22.10.)
Emotivni život bi mogao biti sasvim solidan kada ne biste imali pored sebe previše ambicoznog partnera koji često ne zna šta hoće ili je nerealan u svojim ambicijama. Dobro se slažete sa mladolikim osobama koje su ipak odgovorne i spremne da se prihvate nekih ozbiljnih poslova u kojima mogu da se istaknu, naročito ako im vi u tome pomažete.Očekujete prijatan susret sa nekim koga smatrate iskrenim prijateljem koji bi mogao da vam pomogne da rešite emotivnu dilemu.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.).
Verujete da možete da se snađete u svakoj situaciji ali se previše oslanjate na svoje šesto čulo a manje na pokazatelje na osnovu kojih možete da zaključite da partner baš i nije zadovoljan vama. Moguće da ste previše prilagodljivi ili pokušavate da se postavite kao da vam je svejedno da li vas partner kritikuje ili ne.Partner vas kritikuje da ste nedovoljno ambiciozni a da to maskirate nekim navodno veselim i bezbrižnim stavom.

STRELAC (23.11.-21.12.)
Trudite se da nađete način kako da se dopadnete jednom Lavu ili Blizancima sa kojima možete da ostvarite dobru komunikaciju ako imate strpljenja za njih i ako im dopustite da vam oni nametnu svoje želje bar po pitanju izlazaka i druženja. Moguća je romansa sa nekim ko je poznat u javnosti. Verujete da biste mogli ponovo sresti jednog Lava ili Ovna, naročito ako se radi o nekom ko se bavi umetnošću.Dobijate povoljnu vest od Vodolije.

JARAC (22.12.- 19.1.)
Verujete da ste u prilici da se pomirite sa nekim s kim ste do skora bili u zavadi zbog uzajamnih prebacivanja. Ovo se naročito odnosi na one koji su rođeni sredinom 80tih godina a ako spadate u nešto starije predstavnike ovog znaka, praktična strana vaše ličnosti dolazi do punog izražaja kada je u pitanju rešavanje ljubavnih problema. Jedan Lav vam jasno daje na znanje koliko mu je stalo do vas.Dobro se osećate u društvu jednog Bika ili Škorpije.

VODOLIJA (20.1.- 19.2.)
Januarski predstavnici vašeg znaka mogu biti veoma egzaltirani razvojem događaja i verovatno će želeti da se postave odgovorno prema partneru, naročito ako se radi o ambicioznoj i sposobnoj osobi koja voli da putuje. Imate veliku želju da se negde zajedno provedete, moguće uz dobru muziku.Dobro se slažete sa vatrenim znacima ali samo ako se niko ne meša u vašu vezu.Nemojte svoj eventualni neuspeh u ljubavi, naročito ako ste rođeni posle 10. februara, pripisivati nekom drugom, sagledajte svoje propuste.

RIBE (20.2.- 20.3.)
Ne ulazite u razgovore o nekadašnjem partneru ako niste spremni da čujete istinu ili ako niste u potpunosti ravnodušni. Možete biti previše okupirani nekim temama koje vas više pogađaju nego što vam prijaju ili problemima koje ne možete na jednostavan način da rešite. Moguća je romansa sa Strelcem ili Ribama. Dobro se slažete sa Jarcem ili Rakom koji najverovatnije zbog posla često putuju. Moguć je zajednički put u inostranstvo.

Izvor: astrozenit

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.