Poslednja želja: Da oženi ljubav svog života (VIDEO)

Gleni je tokom venčanja ležao u bolničkom krevetu bolnice "Medway Maritime" u Kentu, a na kraju je uspeo i da ustane iz kreveta kako bi proslavio venčanje sa svojom suprugom i njihovo dvoje dece, Ralfom i Perl.

Hospitalizovan je u novembru nakon nekoliko nedelja bolova u stomaku, za koje je mislio da su grčevi. Lekari su otkrili ogroman tumor na njegovim crevima. Iako su uspeli da ga uklone, dalje analize pokazale su kako se rak proširio i da je Feliksu ostalo samo nekoliko nedelja života.

Nakon te vesti, Feliks i Kola odlučili su da se što pre venčaju a na venčanje u bolnici su pozvali porodicu i prijatelje.

“Nakon druge operacije, otkrili su da se rak proširio svuda i da ga je nemoguće zaustaviti. Feliks je rekao da želi da se venčamo što je pre moguće pa smo to organizovali. Bilo je ludo, jer smo zaista bili srećni, a bilo je i veoma emotivno. Razgovarali smo o braku pre nego što se razboleo, a kada smo otkrili da je neizlečivo, odlučili smo da to odmah obavimo. Feliks je čak uspeo da ustane iz kreveta i izađe u klub. Cela naša porodica i veliki broj prijatelja su prisustvovali venčanju”, ispričala je Kola.

Foto: youtube printscreen
Izvor: B92

Pogledajte još