Kinez izbio ženi oko kad mu je rekla da ima ljubavnika i da hoće razvod

Nesrećna Li (39), kako su javili lokalni mediji, upoznala je, na nesreću, svog muža prošle godine preko Interneta. Ona tvrdi da se Long, međutim, posle tri meseca pažnje i ljubavi odjednom naglo izmenio, a pogotovo kad je odbila da mu novčano pomogne da vrati dugove od 150.000 juana (oko 18.000 evra), koje je nagomilala njegova familija.

Long je, kako se sad ispostavlja, počeo da je tuče i pritom joj je uzeo sva lična dokumenta da bi je sprečio da pobegne, a i još dodatno, pretio je da će teško nauditi njenoj porodici Štaviše, posle dužeg vremena pretnji, Long je čak prisilio ženu da se venča sa njim.

Kad je ubrzo srela drugog, izgledalo je da život može da se promeni. Ali, nesreća je eskalirala onog trenutka kad ih je Long sreo zajedno 13. decembra i kad je napao čoveka kod koga je Li potražila utehu.

Dok je Li pokušavala da ih rastavi i zaštiti svog novog izabranika, Long joj je udarcima u glavu praktično izbio oko.

Videvši šta je uradio otpremio je Li u bolnicu i predao se policiji. Za ženu međutim, to je bila slaba uteha: ona će zauvek ostati invalid, a samo se nada da će psihički mira pronaći u ženskoj grupi koja se bavi spasavanjem žrtava porodičnog nasilja.

Izvor: Blic

Pogledajte još