Parovi koje su ojačale bolesti zavisnosti

Pretrpani rasporedi i konstantni izazovi su nešto sa čime se holivudske zvezde suočavaju, pa nije čudo što njihove veze ne traju dugo. Ali nije svaki poznati par osuđen na propast. Neki iz svojih problema izađu samo jači. Pogledajte koje zvezde su ostale zajedno nakon što su se suočile sa jednim od najvećih izazova u Holivudu: zavisnošću.

Nikol Kidman i Kit Urban

Kantri pevač je krenuo na lečenje svoje zavisnosti od alkohola u oktobru 2006 – samo četiri meseca nakon što su se on i Nikol venčali. Njih dvoje su uspešno prebrodili ovaj period i još uvek su u srećnom braku.

Ben Aflek i Dženifer Garner

Ben je, takođe, imao problema sa alkoholom 2001. godine – tri godine nakon što se venčao sa Dženifer. Od tada ga prate glasine da je alkoholičar, ali Dženifer stoji uz njega. Prilikom primanja Oskara 2013. godine, poručio je svojoj ženi:

- Želim da ti zahvalim što radiš na našem braku već deset godina. To jeste posao, ali najlepši posao, a ne postoji niko s kim bih ga radije radio nego sa tobom.

Ozi i Šeron Ozborn

Ozi i Šeron su se venčali još 1982. i od tada su prošli kroz mnogo toga. Nedavno je Ozi na Fejbuku otkrio da je ponovo počeo da pije i uzima lekove.

- Bio sam zaslepljen i loš prema ljudima koje najviše volim, prema svojoj porodici. Sada sa zadovoljstvom kažem da sam srećan što sam već 44 dana trezan – napisao je u aprilu 2013.

Iako su kružile glasine da će se njihov brak uskoro završiti, Šeron je rekla da „još uvek nije odustala od svog čoveka“.

Antonio Banderas i Melani Grifit

Njih dvoje su zajedno od 1995. godine, ali nije im uvek bilo lako. Melani se bori sa svojom zavisnošću već 30 godina i išla je na lečenje već tri puta: 1988, 2000. i 2009. godine. Antonio je sve vreme bio uz nju dok se borila sa zavisnošću od lekova protiv bolova nakon što je povredila vrat prilikom skijanja.

- Teško je odviknuti se od nečega, ali može biti lakše ako imate nekoga ko će vas podržati. Moj muž i moja porodica podržavaju me sve vreme i znam da će tako biti i ubuduće – napisala je glumica na svom sajtu.

Robert Dauni Džunior i Suzan Dauni

Robert je veoma rano počeo da se drogira i borio se sa svojom zavisnošću skoro tri decenije. Proveo je čak godinu dana na rehabilitaciji 2001. godine. Na snimanjufilma „Gotika“ zapala mu je za oko producentkinja Suzan Levin i tri godine kasnije su se venčali.

- Stegla me je kao lancem i to mi se sviđa – rekao je Robert o svojoj ženi, kojoj pripisuje zasluge za to što je „čist“.

Izvor: zena.blic.rs

Pogledajte još