Tomorrowland na EXIT festivalu!

Naime, kako „Blic“ saznaje najveći muzički festival na Balkanu je u pregovorima sa kompanijom ID&T čuvenoj po organizaciji jedinstvenih dens događaja.

Tomorowland, najveći projekat ove holandske kompanije, najposećeniji je festival u Belgiji na kom je ove godine, za tri dana trajanja bilo oko 180.000 ljudi. Uz izvođače poput Dejvida Gete, Avićija, Tijesta, glavni adut njihove glavne bine je spektakularna, gotovo bajkovita scenografija.

Ukoliko dođe do saradnje EXIT-a i Tomorrowland, nešto slično bi moglo da se očekuje i na Petrovaradinu.

Iako iz EXIT festivala nisu dobili komentar ovim povodom, „Blic“ nezvanično saznaje da su razgovori u toku i da ozvaničenje saradnje može da se očekuje u narednih nekoliko meseci.

Tomorrowland se od 2005. svakog jula održava u belgijskom gradiću Bum, nedaleko od Atverpena. Kritičari ga karakterišu kao vrhuncem kreativnosti u svetu festivala. Tako je ove godine bilo postavljeno 15 različitih bina, od kojih je jedna plutala na vodi dok je na glavnoj bini bio postavljen čak i vodopad.

Inače, upravo su EXIT i Tomorrowland jedina su dva evropska festivala koja su se našla u top 10 od strane obe najznačajnije evropske festivalske nagrade - EU Festival Awards i UK Festival Awards.

Pogledajte još