Serbia Wonderland: Slovenačka zvezda Beltek

Nakon što je pre nekoliko godina pobedio na Pete Tong’s takmičenju za najboljeg novog producenta pesmom „Copacabana“, njegovo ime se redovno pojavljuje na etiketama poput Spinnin, Dim Mak, Toolroom i Armada music, a zahvaljujući prepoznatljivom zvuku i zavidnim sposobnostima produkcije, može se pohvaliti remiksima izvođača kao što su Faithless, Booka Shade, Gareth Emery. Međutim, u poslednje vreme Beltek publiku osvaja energičnim nastupima i prepoznatljivim live performansom.

Njegova traka ˝ Party Voice ˝ bila je zvanična pesma za ˝ remix ˝ takmičenje u okviru Ultra Music festivala u Majamiju 2012. godine na kome je i nastupao. Takođe može da se pohvali i nastupima na main stage-u Ultra Music festivala u Buenos Airesu kao i mnogim drugim sličnim događajima širom sveta.

Beltek je dobio podršku mnogih svetskih Dj-eva popu Tiesta, Gareth Emery-a i Calvin Harris-a koji hvale njegove producentske sposobnosti i ističu da će on sigurno biti jedan od Dj-eva koji će obeležiti svetsku EDM scenu 2014. godine

Zbog bogatog line up-a iz organizacije Jungle Tribe poručuju da očekuju veliku posećenost i ljudi iz regiona ( Hrvatska, Slovenija, B&H, Rumunija, Bugarska... )i da se karte prodaju jako brzo.
„Ostalo je još oko 300 karata koje će se prodavati po ceni od 1000 RSD, nakon čega će se cena karte povećati.“, ističu iz organizacije Jungle Tribe.

Pogledajte još