Tri stvari koje je bolje prećutati za opstanak veze

Ma koliko da ste navikli da partneru pričate sve i svašta o sebi, granice sopstvenog razotkrivanja moraju da postoje. U suprotnom ćete napraviti kontraefekat, odnosno nateraćete ga da razmišlja o potpuno nebitnim stvarima, koje bi na kraju mogle da uruše vaš odnos.

Stoga, vodite računa da o ovim stvarima nikad, ali nikada ne razgovarate s partnerom i vaša veza neće trpeti.

Seks sa bivšim
Muškarac želi da misli da je najbolji od svih s kojima ste ikada spavali. On ne želi da sluša o tome kako je vaš bivši imao “većeg” i kako vam je seks bio senzacionalan. To bi moglo da mu stvori komplekse, ali i crne misli kako nikada neće moći na taj način da vas zadovolji.

Prijatelj u kog ste bili zaljubljeni
Ako ste i dalje u kontaktu sa tim prijateljem, ni u kom slučaju ne govorite dečku da ste nekada bili zaljubljeni u njega. Može da postane paranoičan svaki put kad poželite s njim da odete na kafu pa čak i da traži od vas da ga ne viđate više.

Briga o izgledu
Muškarce ne zanima kako njihova partnerka odstranjuje neželjene dlačice, čime prikriva bubuljice i šta sve radi kako bi izgledala lepo. Stoga neka vaša briga za izgled ostane duboka tajna, barem pre nego se upustite u avanturu zajedničkog života. Tada nećete moći neke stvari da sakrijete sve i da želite.

Izvor: 24sata.hr

Pogledajte još