Zvezda smenila sportskog direktora Stojadinovića

"Crvena zvezda se zahvaljuje Stojadinoviću na saradnji i svemu što je učinio za klub i razrešava ga dalje dužnosti sportskog direktora", saopšteno je novinarima posle sednice na stadionu Zvezde.

Najiskusniji igrači Zvezde su prošle nedelje zatražili smenu Stojadinovića jer se, prema njihovim rečima, sada već bivši sportski dirketor bavi spletkarenjem i loše utiče na atmosferu u ekipi.

Iz Zvezde je navedeno da će biti sankcionisan svaki dalji sličan istup igrača i članova stručnog štaba u medijima.

"Svaki dalji nasutp igrača i članova stručnog štaba u medijima, a koji se tiče kršenja klupske discipline, mešanja u rad kluba i kršenja klupskog pravilnika biće tretiran kao najteži disciplinski prekršaj i u skladu sa tim sankcionisan", navedeno je iz Zvezde.

Na stadionu Zvezde zasedao je Odbor za hitna pitanja, koji čine Dragan Džajić, Ivica Tončev, Slaviša Kokeza, Branko Radujko i Nebojša Čović, a sastanku su prisustvovali i fudbaleri Dragan Mrđa i Nikola Mijailović.

Stojadinović je na mesto sportskog direktora došao 22. Decembra 2012. godine, a od tada se u javnosti više puta spekulisalo o
njegovoj smeni.

Odbor za hitna pitanja je konstatovao "da se ciljevi neće menjati".

"Osvajanje šampionske titule ostaje prioritet broj jedan. Klub će u tom smislu preduzeti sve neophodne aktivnosti u prelaznom roku i pripremnomn periodu ka ostvarivanju tog cilja", saopšteno je posle sednice.

Pripreme fudbalere Crvene zvezde za prolećno deo sezone počeće 10. januara.

Pogledajte još