Ako želite seks, nikako ne puštajte ovih 5 pesama!

1. "Down By The River,” Neil Young
Nil Jang je definitivno jedan od najboljih kantautora našeg vremena. Ipak, njegova kuknjava u baladama o, recimo, tragediji studentskog protesta na Kent Stejtu ili o političkim promenama sedamdesetih godina prošlog veka jednostavno nisu za spavaću sobu. Da li zaista neko može da se napali uz stihove: „Down by the river, I shot my baby“?

2. “All Summer Long,” Kid Rock

U ovom zločinu od pesme, odnosno pesma je koliko je Paris Hilton glumica, a koji je nastao semplovanjem pesme „Sweet Home Alabama“, Kids Rok bukvalno rimuje iste reči. Možete li da uživate u seksu slušajući debilan tekst uz mogućnost da vam se lik Kids Roka pojavi u mislima?

3. “One Hand In My Pocket,” Alanis Morrisette

Jedina stvar koju so saznali iz ove pesme jeste da je Alanis multitasker. Ipak, ako pustite ovu pesmu tokom seksa, budite uvereni da ćete i vi morati da angažujete ruke po sebi.

4. “Stan,” Eminem (ft. Dido)

Kao št oste mogli da primetite u pesmi #1, opevanje ubistva imaginarne žene nikako nije seksi. Dok vas Eminem kao Sten obaveštava da ima trudnu devojku zaključanu u gepeku svog auta, jedino što ćete oboje poželeti je da se obučete. I to više garderobe nego inače. Šro je sigurno, sigurno je.

5. “Let The Bodies Hit The Floor,” Drowning Pool
Za ovu pesmu verujem da vam ne treba objašnjenje! 🙂

Izvor: Cosmopolitan.com

Pogledajte još