Vajs otkrio stvari o kojima je ćutao na Farmi!

Danimir Vajs je nedelju dana pre finala napustio „Farmu“. On je konačno dočekao da bude sa svojom porodicom, pre svega s ćerkom Lenom i suprugom. Vajs prvi put za Kurir otkriva pojedine stvari iz svog života o kojima do sada nije javno govorio. On otvoreno priča o tome kako je završio u pritvoru, zbog čega je skočio s mosta i koje poslove je radio da bi došao do novca.

Zbog čega si ležao u zatvoru?
- To nije tačno. Da jeste, rekao bih. Davne 1992. godine proveo sam šest sati u pritvoru zbog tuče na utakmici. To znaju moji ortaci koji su bili sa mnom.

Da li je gore u pritvoru ili na Farmi?
- Jedna noć na Farmi mi je gora nego u pritvoru.

Da li je tačno da si 1994. godine pokušao da se ubiješ?
- Totalna glupost! Moja tadašnja devojka je pokušala samoubistvo, a ja sam skočio u Dunav za njom da je spasem. Ona nije podnela naš raskid i htela je da se ubije zbog mene. Posle toga se nikad više nismo čuli. Znam samo da je srećno udata i da živi u inostranstvu.

Pisalo se da si u jednom kafiću, dok si tamo radio kao konobar, ukrao dnevni pazar.

- Ja radio u kafiću kao konobar? Radio sam kao organizator muzike. To su netačne priče. Voleo bih da znam ko je to rekao.

Kako nisi radio kad sam te ja tamo redovno viđala?
- A da. Sećam te se. Dve nedelje sam menjao konobaricu jer je gazda moj prijatelj, ali radio sam kao organizator muzike.

Da se vratimo na „Farmu“. Kakvi su ti utisci?
- To je za mene neponovljivo iskustvo i neizdrživo u nekim momentima. Bilo mi je super i upoznao sam mnogo ljudi s kojima ću se družiti. Nisam ušao u šou da pravim budalu od sebe, bio sam ono što jesam. Radio sam, smejao se, svađao se i bio sam kreativan.

Sa Simonidom si stalno bio u konfliktu. Zašto si zaplakao kad je napustila rijaliti?
- Ne volim da pričam kako imam veliko srce, a zaplakao sam jer sam u tom momentu pomislio da je možda ispala zbog mene. O njoj kao čoveku mislim sve najbolje i nadam se da je drugačija napolju. Na Farmi je glumila sve vreme. Svaka joj čast, odlično je odglumila.

Znači nisi bacio oko na Simonidu, kao što se ona hvalila farmerima?
- Naravno da nisam. Imam ženu i dete.

Kurir

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.