Ova glumica je zabavljač godine! (FOTO)

Glumica Dženifer Lorens proglašena je za zabavljača godine u anketi agencije Asošiejtid pres, pobedivši za jedan glas glumicu i pevačicu Majli Sajrus.

(old_image)
Slika: AP

U glasanju je učestvovalo 70 urednika i direktora medija u SAD koji su odgovarali na pitanje koga smatraju najuticajnijim u zabavi i kulturi za 2013. godinu.

Lorens je osvojila 15, a Sajrus 14 glasova. Na trećem mestu sa 13 glasova našao se portal Netfliks, za legalno gledanje video sadržaja, koji je znatno uticao na televizijsku industriju.

Lorens je godinu počela Oskarom za najbolju glumicu koji je dobila za film “Silver Linings Playbook”, a glumila je i u filmskom serijalu “The Hunger Games” i dobila pohvale kritike za ulogu u “American Hustle”.

Glumica je odbila da komentariše ovaj izbor, a za nju kažu da nije samo talentovana i lepa, već i inteligentna, zabavna i da dobro govori u javnim nastupima i intervjuima.

- Osvežavajuće je videti mladu ženu koja ne traći svoj talenat i uspeh podležući izazovima kao što mnogi čine u Holivudu, ali i koja aktivno govori o besmislenom ponašanju svojih vršnjaka”, napisao je novinar Kristi Ranjan.

Izvor: Blic

Pogledajte još