Da li je orgazam najbolji osećaj na svetu ?

Ali orgazam je samo jedno od mnogih zadovoljstava koja možemo imati. Nemojte da postanete opsednuti jureći ga, jer život nudi mnogo drugih neverovatnih iskustava. A neka od njih je mnogo jednostavnije dostići nego orgazam. Evo šta je sve skoro podjednako dobro.

1. Ne prestajte da se smejete
Smejte se svaki dan. Krećite se u društvu pozitivnih i duhovitih ljudi i tražite ljude sa kojima se dobro osećate. Smeha nikad nije previše.

2. Detetov zagrljaj
Nema lepšeg osećaja nego kada vas vaše malo dete zagrli i nogama i rukama i pripije se uz vas. Svet odmah izgleda kao lepše mesto.

3. Vraćanje u krevet
Sigurno znate onaj momenat kada se probudite nenaspavani i shvatite da ne morate da ustanete, da možete još da spavate. Topli i udobni krevet – prelepo, zar ne?

4. Gašenje žeđi
Sigurno ste nekad bili toliko žedni da je flaša vode bila sve o čemu ste mislili. A onda dođete do nje i utolite žeđ. Tako jednostavna akcija, a toliko zadovoljstvo.

5. Kupanje u toploj kadi nakon hladnog dana
Možda je jedna od najboljih stvari vezanih za boravak napolju na hladnoći trenutak kada se vratite u toplo. Topla kupka ili tuš savršeni su načini da vam krv opet prostruji.

6. Dobijanje neočekivane finansijske pomoći
Bilo da se radi o vašem rođendanu ili nekom prazniku, neočekivanom nasledstvu ili novčanici koju ste našli na ulici, novčani dobitak će vam izazvati osmeh, naročito ako imate finansijskih problema.

7. Telo vašeg partnera pripijeno uz vaše

Pripijenost uz voljenu osobu, bez obzira na to da li sledi seks ili ne, isprepletanost u krevetu, jedna je od onih stvari zbog kojih zaboravljamo da ostatak sveta postoji.

8. Vežbanje
Kadgod premašite svoj rekord u nečemu, osećate se kao šampion. Uvek postavljate sebi više ciljeve i vremenom ćete postati zavisni od endorfina.

9. Spoznaja da vas osoba koju volite voli

Sve izgleda lakše i bolje kada jedno drugom kažete "Volim te".

10. Dostizanje nečeg velikog

Bilo da ste završili jedan veliki projekat, diplomirali ili sklopili dugo željeni ugovor, uzbuđenje zbog postignuća je najveća nagrada koju možete dobiti za svoj težak rad.

Izvor: 24sata.rs

Pogledajte još