fbpx

Ljubavni horoskop za 25. decembar

OVAN (21.3.- 20.4.).
Dobijate priliku da se upoznate sa nekim preko posla moguće sa nekim drugim Ovnom ili Rakom i to osobom koja odavno pokušava da nađe neki izgovor da bi radila sa vama ili uspostavila bilo kakav poslovni kontakt. Ne budite malodušni ako se radi o jednoj Vodoliji ili Škorpije. Samo je privid da sa njima ne možete da uspostavite dobu komunikaciju.Verujete da je moguće da se dogovorite sa stalnim partnerom oko bitnih pitanja.

BIK (21.4.- 21.5.)
Preko posla možete posle duže vremena sresti jednog Raka ili Ribe. Jedan Lav ili neka Škorpija mogli bi biti veoma interesantni, naročito ako s njima treba da se sretnete u većem društvu.Ovo je idealan dan za one koji su spremni da uđu u novu vezu sa nekim koga poznaju veće duže vremena. Dobro se osećate u društvu Strelca čak i ako je nervozan ili neraspoložena ali shvatate da vas najbolje razume. Niste načisto šta očekujete od svog ljubavnog života.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

Vaše dobro raspoloženje potiče od činjenice da dopuštate sebi da vas ponesu emocije i to u vezi sa nekim ko vam nije mnogo toga obećao ili je više prijatelj negko romantični partner. Pozicija poslednje Mesečeve četvrti u Vagi donosi mogućnost poznanstva sa nekim ko će vam odmah dati na znanje koliko mu se dopadate. Uvereni ste da vas neko voli više nego što to želi da sebi i vama prizna. Ako ste u braku, želite da učinite nešto za partnera, da mu priredite neko prijatno iznenađenje.

RAK ( 22.6.-22.7)
Današnji dan može biti za vas veoma stresan jer vam nikako ne odgovara poslednja Mesečeva četvrt u Vagi ako ste u vezi sa predstavnikom ovog znaka i ako se ne ponaša prema vama onako kako ste očekivali.Kako ste pod uticajem Marsa a ova planeta se nalazi u Vagi gde je slab, poikušavate da i svoj ljubavni život kontrolišete snagom razuma više nego emocijama. Dominacija aspekta između Meseca i Sunca ne odgovara vašem znaku jer vas obe planete podstiču na tajnu vezu.

LAV (23.7.- 22.8.)

Naglašena astrološka kuća komunikacije i intelekta, privatnosti čini vas spremnim da se udubite u partnerove probleme ali i previše da mu popuštate u svemu. Ipak, mnogo toga vam ne ida na ruku ili niste spremni da učinite, čak i ako znate da bi partner to voleo. Nemojte mu nametati svoj sistem vrednosti ili svoju volju na bilo koji način, moguć je konflikt, naročito ako ste duže u vezi.Organizujte prijatno poslepodne ili veče.

DEVICA ( 23.8.-22.9.)
Vaš partner verovatno ima dosta poslovnih ili finansijskih problema tako da niste u stanju da se sa njim sporazumete oko nekih običnih stvari ili ne podržava vaše planove. Ako ste u vezi sa vazdušnim znakom, posebno sa Blizancima ili Vodolijom, moguća je rasprava. Ne oklevate da kažete šta mislite a ne želite da ga lišite svog mišljenja koje iznosite na način na koji znate da njega vređa.U prilici ste da ispravite nešto iz pšrošlosti što je trebalo da uradite za partnera a niste.

VAGA (23.9.- 22.10.)
Neko s kim ste izuzetno bliski, moguće da se radi o bliskom saradniku, udvaraće vam se na javnom skupu. Slobodne Vage mogu nekog upoznati na putu.Porodica pokuašva da se meša u vaš život iz najboljih namera. Savetuju vam nešto što vi nerado prihvatate ali to isto kada vam kažu prijatelji, voljni ste da usvojite kao savet ii sugestiju. Tranzit Meseca preko vašeg znaka donosi u vaš život nekog ko je trenutno van zemlje ili često putuje.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.).

Strepite da bi neko mogao da otkrije vašu tajnu a svesni ste da mnogi znaju ko vam se dopada i čak ako ste u zrelim godinama, osoba sa kojom koketujete ili ste u vezi ne okleva da da na znanje da joj se dopadate. Sve to čini vašu vezu prilično turbulentnom jer vi imate veliku potrebu za diskrecijom.Ako ste slobodni, možete da očekujete poziv od nekog s kim ste nekada imali površnu vezu. Dobro se slažete sa jednim Jarcem.

STRELAC
U ljubavi ne uspevate da budete tajanstveni ali ima onih koji se interesuju za vaš život i pokušavaju da vam nametnu osećanje krivice zbog nečega što je za vas neshvatiljivo ili smatrate da je vaše pravo da se ponašate kako želite. Ne očekujte da se situacija sa jednim Rakom sredi sama od sebe, moraćete da uradite nešto po tom pitanju i da se sami izborite da onim što vam ne odgovara.

JARAC (22.12.- 19.1.)
Verujete da možete da se dogovorite sa nekim ko vam se dopada da vam da šansu u vezi sa vama dvoma, naorčito ako ste nekada bili u vezi.Dobićete priliku da se sretnete sa Strelcem ili Bikom i moguće da će vam biti prijatno ali niste naročito raspoloženi za ljubav. Ako ste dugo u vezi, izbegnite rasprave.Očekujete da će vam se javiti neko ko vam je veoma drag i s kim možete da ostvarite dobru komunikaciju, moguće da tu osobu dugo niste videli.

VODOLIJA (20.1.- 19.2.)
Dobro se slažete sa Strelcem koji vam na svaki način pomaže da nađete izlaz iz situacije, moguće iz privatnih ili poslovnih problema i trudi se da vam u svemu bude podrška. Ako želite da upoznate jednog Bika biće vam potreban posrednik, moguće neki Jarac ili neka Riba.Ako želite da se sretnete u tajnosti sa jednom Vagom, moraćete da napravite prvi korak ka tome. Potrebno vam je društvo osoba koje pokazuju poštovanje prema vama.

RIBE (20.2.- 20.3.)
Niko ne može da vas uveri da po nekim bitnim pitanjima grešite, naročito kada pravite jaz između porodice i partnera jedne ili druge strane. Slobodne Ribe mogu očekivati poznanstvo sa Ovnom ili Blizancima koji se bave umetnošću.Ovo je naporan dan za one koji nisu sprmni na na kakav ustupak ma po kom pitanju.Poslednja Mesečeva četvrt u Vagi donosi vam mnogo novih mogućnosti na ljubavnom planu ako ste u vezi sa osobom prisutnom u javnosti.

Izvor: astrozenit

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.