Kako se slažete sa svojim ljubimcem po horoskopskom znaku

Ovan
I kod ljudi i kod životinja oni koji su rođeni u ovom znaku su nestrpljivi, enegični i hrabri. Vole da istražuju i imaju takmičarski duh pa je najbolje da im obezbedite adekvatne igračke i prostor u kome borave.

Bik
Ljubimci rođeni u ovom znaku često znaju da budu lenji, tako da zaboravite igranje u dvorištu sa njima. Za njih je najbolja zabava duga dremka i činija hrane. Ljubimci rođeni u znaku Bika su odlični prijatelji deci.

Blizanci
Životinje rođene u ovom znaku su veoma razigrane, kreativne i traže vašu pažnju. Vole da se dokazuju i odlično “komuniciraju” sa ljudima, tako da nemojte se iznenaditi ako kada se mački obratite ona obavezno mjaukne u znak razumevanja.

Rak
Ljubimci rođeni u ovom znaku često menjaju raspoloženja. Vole da znaju da ih cenite jednako kao i druge članove porodice, neretko će pomisliti da su vam dete i tražiće istu pažnju koju posvećujete njima. Ako ih dugo ostavite same, uplašiće se.

Lav
Životinje rođene u ovom znaku su neustrašive. Neretko su razmažene i vole da su u centru pažnje. Veoma su lojalne vlasniku i uglavnom brane gazde do svoje smrti.

Devica
Ovo su vredni ljubimci. Čisti su i provode veliki deo vremena brinući o svojoj higijeni. Zbog toga se potrudite da je prostor u kome borave besprekorno čist.

Vaga
Ljubimci rođeni u ovom znaku su izuzetno druželjubivi. Vole da su u društvu drugih životinja, vole šetnje i putovanja. Ipak, ako se osete usamljenima vrlo brzo će se rastužiti. Mogu da predosete loše vibracije u ljudima, naročito u članovima porodice.

Škorpija
Ovi ljubimci su pomalo kontradiktorni. Mogu sami, ali su veoma vezani za vlasnike. Neretko će se desiti da pas ili mačka Škorpija odluta od kuće na nekoliko dana, ali su u stanju da pređu i pola zemlje samo da bi se vratili vlasniku.

Strelac
Ovo je znak slobode i to je ono što treba životinjama rođenim pod tim znakom. Ove ljubimce ne možete da držite na užetu u suprotnom će pobeći.

Jarac
Ovi ljubimci su mirni i vredni. Kreću se polako i ne žure se nikuda. Ovi ljubimci su najbolji za ljude koji nemaju puno energije koju bi potrošili na zahtevnu životinju.

Vodolija
Ako vam je kućni ljubimac vodolija velika je verovatnoća da će se ponašati čudno ponekad čak i bizarno. Neverovatno su druželjubivi, ali i nezavisni, pa često druge životinje neće znati šta da rade sa njima. Iako baš ne vole da se maze, veoma su zanimljivi ljubimci.

Ribe
Ljubimci rođeni u znaku Riba su često zbunjeni, ali i te kako umeju da predosete veš e loše raspoloženje i pokušaće da vas odobrovolje.

Izvor: 24sata

Pogledajte još