DRAMA NA TVITERU: Prepiska Stanijinog brata i Filipa otkrila nepoznate detalje!

Raskid Filipa Panajotovića i Stanije Dobrojević i dalje potresa medije. Filip je ovoga puta dobrio pretnju od Stanijinog brata Sanija Dobrojevića.

Prvi se na Tviteru oglasio Sani, i to na Filipovom profilu, pitajući ga zašto šalje Staniji poruke. "Reci mi šta je sa onim porukama što sam čitao sinoć, kako želiš Staniji da padne ispit i još mnogo ružnih stvari", na šta je Filip odgovorio da su njih dvoje razgovarali prethodno veče: "Vidi tebrice ona i ja smo sinoć pricali i znam sta je rekla jednoj devojci i pokušao sam normalno da pričam sa njom posle 5 dana", bio je FIlipov odgovor.

Međutim, ovaj manekenov odgovor nije zadovoljio Stanijinog brata. "Sve je OK, samo prestani Staniji da šalješ bolesne poruke. Ostavi mi sestru na miru", bila je poslednja Sanijeva poruka upućena Filipu.

Panajotović je još jednom pokušao da se opravda, ali bezuspešno. "Bolesne poruke pošaljem kad vidim da priča ljudima kako me voli i sve, a meni glumi preko telefona".

"Da li si ti svestan batice da sam ja čitao sve one gadosti koje si joj pisao? Da li si spreman da ih sada okačim", pripretio je Sani, dok se Filip ubrzo povukao. "Vidi ne znaš celu priču i šta ona priča ostalima. Sad bih te lepo zamolio da se udaljiš od mog profila. I to je to", napisao je maneken. "Udaljiću se kada je privatno ostaviš na miru", bio je Sanijev odgovor, da bi se cela prepiska završila Filipovim rečima.

"Ja sam to uradio, ali su svi molili da se pomirimo i ona je to želela. Sad neće Bog otac da utice na to", smatra Filip.

Sanije poslao poruku koja se ticala Filipovog "obmanjivanja javnosti" kako je preboleo Staniju. "Dokle ćeš da se foliraš po netu, a njoj da pišeš razna sr**a? Šta je cilj? Zašto lažeš ljude? Reci mi šta je cilj", pitao se Sani, ali je ubrzo obrisao Tvit.

Kurir

Pogledajte još