Upoznajte ličnog fotografa Isusa Hrista i ostale putnike kroz vreme

Poseta Marsu sa Barakom Obamom
Advokat iz Sijetla Endru Basiađo i njegov prijatelj Vilijam Stilings tvrde da su kao deca učestvovali u programu putovanja kroz vreme koji se zvao Projekat Pegaz. Cilj tog programa je bila odbrana Zemlje od pretnji sa Marsa, a najčudnije je što Endru i Vilijam tvrde da je jedan od “hrononauta” bio i Barak Obama koji je tada imao 19 godina i predstavljao se kao Beri Soetero. Navodno je 1980. godine desetoro ljudi sa tog programa putovalo kroz vreme uz pomoć mašine koja je napravljena na osnovu tehničkih podataka pronađenih na papirima u stanu Nikole Tesle nakon njegove smrti. Bela Kuća je i zvanično demantovala da je Obama ikada putovao na Mars.

Američki vojnik iz budućnosti
U 2000. godini na Internetu se pojavila osoba koja se predstavljala kao američki vojnik iz 2036. godine. Džon Titor, kako se predstavio, rekao je kako je krenuo u 1975. godinu koristeći spravu instaliranu u kompjutere kako bi se branili od virusa koji su napravljeni da bi uništili svet. Titor je pomenuo mnoge stvari uključujući i Ruski nuklearni napad 2015. Godine koji će ubiti skoro tri milijarde ljudi.

Isusov lični fotograf
Otac Pelegrino Erneti bio je monah. On tvrdi da je bio deo tima, u kome su bili Nobelovac fizičar Enriko Fermi i nemački raketni naučnik Verner von Braun, koji je izmislio „hronovizor“ – napravu koja je izgledala kao televizor, ali je mogla da vas vrati u vreme. Pelegrino tvrdi da je na taj način posmatrao Hristovo raspeće, ali i smrt Napoleona i Cicerona. Čak je kao dokaz priložio i fotografije, međutim nakon što su stručnjaci videli slike Erneti je priznao da su lažne. Ipak, insistirao je da hronovizor postoji.

Pilot koji je ušao u paralelnu dimenziju
Viktor Godard, komandant Britanske avio flote je 1935. godine leteo je od Škotske do Engleske. U povratku ga je iznad Edinburga uhvatila snažna oluja i izgubio je kontrolu nad avionom. Međutim, igrom slučaja nije poginuo, uspeo je da povrati kontrolu nad letelicom i da se popne gore gde je ponovo iznenada bilo sunčano. Međutim ono što je video ispod njega, nije ni malo ličilo na ambijent iznad kog je leteo. Neki ovaj slučaj pripisuju njegovoj zbunjenosti i neorijentisanosti, međtuim uvek ima skeptika.

Upoznao sebe u budućnosti
Hakan Nordkvist (36) tvrdi da je putovao u budućnost. On se vratio kući i pronašao lokvu vode na podu. Pomislio je kako slavina verovatno ne radi, pa je uzeo alat i savio se ispod sudopere kako bi popravio kvar. Evo kako on opisuje događaj. „Morao sam da puzim unutra, međutim to je izgledalo kao tunel bez kraja. Na kraju tog tunela ugledao sam svetlost i shvatio sam da sam u budućnosti“. Godina je bila 2042., a on je tamo upoznao 72-godišnjeg sebe. Navodno je stari Nordkvist znao pojedinosti koje su ga potpuno uverile da je reč o njemu. Čak su napravili i selfi fotografiju, međutim reklo bi se da će Hakan u budućnosti porasti za nekoliko centimetara.

Foto: youtube printscreen
Izvor: 24sata

Pogledajte još