fbpx

Samantini saveti za fenomenalan seks: Vežbajte to je najvažnije!

1) SEKS JE VEOMA VAŽAN

Koliko puta ste čuli da žene lažiraju orgazme samo da bi održali iluziju svom partneru da je odličan ljubavnik ili, pak, samo da bi se seks što pre završio. Ako tako nastavite, samo ćete zalaziti dublje u isfrustriranost.

Seks je vrlo važna stvar! Kao što su bitni ljubav i poštovanje, seks je od izuzetne važnosti. Onda, zašto ste u vezi u kojoj morate da lažete sebe i partnera da vam je seks u redu?

Ako vi pružate vašem partneru seksualno zadovoljstvo, imate pravo da očekujete isto zauzvrat. Kao što kaže Samanta:

- Vodi ljubav jednom loše sa mnom, sram te bilo. Vodi ljubav loše sa mnom dva puta, sram mene bilo.

2) TRAŽITE SVOJE ZADOVOLJSTVO

Za seks je potrebno (bar) dvoje i oboje moraju da budu zadovoljni. Veoma je važno da dostignete orgazam, kao što je bitno da to uspe i vaš partner. To je nešto za čim vaše telo žudi svaki put kad imate seks, zato nemojte reći da orgazam nije bitan.

Kao i u vezi, davanje i uzimanje idu jedno sa drugim i vaše zadovoljstvo je podjednako bitno kao i zadovoljstvo vašeg partnera.

- Kada se odazovem na poziv za žurku, potrudim se da se provedem do kraja- kaže Samanta.

3) VEŽBOM DO PERFEKCIJE

Ako mislite da ste usavršili sve aspekte seksa, razmislite ponovo? Seks nije težak, ali zahteva dosta vežbanja iznova i iznova, tako da ipak iziskuje trud. Probajte nove stvari, informišite jedno drugom i, najbitnije od svega, vežbajte i vežbajte. Kako Samanta kaže za oralni seks:

- Dušo, ne zovu ga posao (blow job) za džabe.

4) UŽIVAJTE U SVOJOJ SEKSUALNOSTI

Ako se stidite ili plašite svoje seksualnosti, i ako brinete previše šta će drugi da misle ili kažu, nikada nećete u potpunosti uživati u seksu. Kako Samanta kaže Keri:

- Ne želim da budem osuđena od strane društva. Oblačiću se kako hoću i imaću oralni seks sa kim hoću sve dok mogu da dišem i klečim.

Neko može da pomisli da preteruje, ali to je način na koji ona živi. Ona se neće odreći seksa samo zato što neko drugi misli tako. Seksualnost je lična stvar, i sve odrasle osobe imaju pravo da rade šta žele sa tim.

Izvor: Žena.rs

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.