Otvaranje rekreativnog kluba "Mala Ivanča"

Turistička organizacija Beograda i novootvoreni klub za hobi i rekreaciju "Mala Ivanča", organizovali su poludnevni izlet za predstavnike medija kako bi što bolje prezentovali i promovisali ovaj kompleks

Na kapiji nas je dočekao domaćin uz poznatu srpsku dobrodošlicu, pogaču, so i rakiju. Uz ovakav doček, posle gradske ludnice mogli smo da se prepustimo uživanju u pravom malom raju na zemlji.

Klub se nalazi južno od Beograda, na 34-tom kilometru u pravcu Kosmaja. Prostire se na četiri i po hektara, i svojim sadržajima i ponudom je jedinstven na ovim prostorima. Poseduje asfaltnu poletno-sletnu stazu 100x5 metara sa hangarom, za modele R/C aviona, OFF-road i ON-road stazu za takmičenja raznih modela R/C automobila, heliodrom za modele R/C helikoptera, kao i bazen (500m2) za takmičenja R/C čamaca. U hangaru kluba, nalazi se i opremljena radionica u kojoj članovi kluba neguju svoje mezimce.

Rekreativni deo kluba poseduje teren za mali fudbal, odbojku na pesku, basket, otvoren i zatvoren (đakuzi) bazen, mini fitnes centar, stoni tenis, pikado, stazu za male kros motore i ATV-Quad motore na četiri točka u čiju brzinu su se uverile najhrabrije kolege. Za najmlađe su tu ljuljaške, mali električni automobili, a uskoro i zoo-vrt.

Besprekorni zeleni travnjaci, ležaljke za sunčanje, ligeštuli, klupska kuća, bar, letnja kuhinja i sve to začinjeno prelepim sunčanim jesenjim danom. Prisutni su imali prilike da degustiraju pravu domaću hranu. Crni hleb i krompir ispod sača, goveđu supu iz kotlića i prase upravo skinuto sa ražnja.

Klub će biti zatvorenog tipa, sa limitiranim brojem posetilaca-članova, u toku dana, kako bi svojim članovima pružili pun užitak i udobnost.

Jelena Antonijević

Pogledajte još