Ako se ponaša ovako, onda je on pravi muškarac za vas!

Misija nimalo nije laka, ali ukoliko budete pratili svoj unutrašnji osećaj, biće lakša nego što vam se čini.

Život je jedan i upravo ga zbog toga treba provesti u dobrom društvu. A kad kažemo dobro društvo, najpre mislimo na partnera koji će vas voleti i obožavati, uvek osvajati i truditi se da vas učini srećnom osobom. Ukratko, osoba koja će vam biti i muž, i ljubavnik, i najbolji prijatelj, i brat. Zadatak nije nimalo lak, ali ključni elementi prilikom potrage za čovekom vašeg života treba da vam bude samo jedna stvar − osećanja.

Žene se često isuviše prepuštaju u vezama i na neke partnerove mane vremenom zažmure na jedno oko. Međutim, ukoliko želite da idete krož život širom otvorenih očiju, stavite svoja osećanja na vagu i razmislite da li je to muškarac koji vas istinski zaslužuje ili ne.
Samo tako ćete doći do pravog odgovora. A do tada, saznajte koje stvari bi trebalo da ima mušarac pored vas ili onaj koji vas čeka negde iza ćoška.

On je džentlmen
Pristojan, pun poštovanja, brine o ženinim potrebama, otvara vrata, pridržava stolicu…

On je direktan
Muškarci često misle da će njihova nezainteresovanost i “baš me briga” stav privući ženu i natjerati je da se zaljubi. Pogrešno! Takav stav u početku može da bude zanimljiv, ali na duge staze nipošto.

On je veran
Jedna je studija pokazala da je čak 60 odsto muškaraca barem jednom prevarilo svoju partnerku. Gospodin Savršeni to ne radi. Ali i njemu je bitno da zadovolji svoje potrebe. Zna se da muškarci ne varaju jer se više ne osećaju voljeno, kao što to rade žene, već isključivo zbog toga što im nedostaje seks.

On je iskren
On neće ulepšavati stvari kako bi se vi osećali bolje. Iako to nekad zna da bude bolno, zar biste bili srećniji da vas laže?

On je zreo
On zna da brine o sebi i da sam rešava probleme i nije mu potreban niko drugi da to radi umesto njega. On zna kad je pravo vreme da odraste i da bude zreo i samostalan muškarac.

On ima samopouzdanja
Takav će slušati samo sebe, jer je siguran u to ko je i šta je.

On ima pozitivan stav
On je srećan sa onim što ima, nasmejan, zabavan, voli društvo, a pored takvog muškarca sigurno vam nikada neće biti dosadno.

Izvor: Haber.ba
Foto: hdwallpapersinn.com

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.