Federer dobio bliznakinje

ŽENEVA, 24. jula 2009. (Beta) - Švajcarski teniski as Rodžer Federer postao je otac bliznakinja, koje je u četvrtak uveče rodila njegova supruga Mirka..

U saopštenju koje je postavio na svoj sajt i stranicu na Fejsbuku (Facebook), trenutno najbolji svetski teniser naveo je da su devojčice dobile imena Šarlin Riva (Ćarlene) i Majla Rouz (Myla Rose).

"Imam uzbudljive vesti. Kasno sinoć, u Švajcarskoj, Mirka i ja postali smo ponosni roditelji bliznakinja", naveo je švajcarski teniser.

"Nazvali smo ih Majla Rouz i Šarlin Riva i obe su zdrave i odlično se osećaju, kao i njihova majka. Ovo je najlepši dan u našem životu", dodao je.

Bliznakinje su prva deca bračnog para, koji se venčao u aprilu.

Početkom ovog meseca, Federerova supruga bodrila je muža tokom napetog finala Vimbldona u kojem je švajcarski teniser pobedio Amerikanca Endija Rodika (Andy Roddick) u pet setova i osvojio 15. gren slem titulu u karijeri, oborivši rekord koji je držao Pit Sampras (Pete).

Federer (27) je svoju buduću ženu, Miroslavu Vavrinec rođenu u Slovačkoj, upoznao 2000. kada su se oboje takmičili za Švajcarsku na Olimpijadi u Sidneju.

Mirka (31) je kao dete sa porodicom emigrirala u Švajcarsku, a posle povlačenja iz tenisa zbog povrede postala je jedan od Federerovih menadžera.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.