ROMANTIČAR: Bred Pit je obećao bivšoj devojci da će je zauvek voleti (FOTO)

Slavni glumac je krajem osamdesetih godina bio u vezi sa Džil Šolden, koja je nedavno otkrila kako joj je napisao najlepšu pesmu koju je muškarac ikada posvetio ženi.

Dok holivudski glumac praznike provodi sa verenicom Anđelinom Džoli i njihovom decom u Australiji, svi mediji bruje o ljubavnim pismima koja su upućena bivšoj devojci.

“Obožavam te. Uvek ću te voleti. Ne mogu da prestanem da razmišljam o tebi. Nisam potpun dok ti nisi pored mene”, samo su neki od delova pisma.

Bred je s koleginicom Džil bio u emotivnoj vezi krajem osamdesetih godina. Ona je priznala da je najlepše ljubavne pesme dobijala upravo od poznatog glumca.

(old_image)
Slika: Barry King/Wirelimage

“Bio je tako romantičan”, zaključila je, a vezu s njim opisala kao najlepše životno iskustvo.

Zanimljivo je da je Džil Bredu slomila srce nakon što ga je 1989. godine ostavila zbog drugog muškarca. Bred je tada govorio da mu je to bilo jedno od najgorih razdoblja u životu.

“Nikada ne možeš da zaboraviš tako nešto, mislim da još uvek nisam sasvim preboleo taj osećaj poniženja”, priznao je glumac svojevremeno.

Inače, Anđelina je upoznata sa pričom o Bredovoj bivšoj devojci, a kada je pre dve godine otkrila koliko je Bred voleo Džil bila je jako ljubomorna.

Izvor: B92

Pogledajte još