Sega Mega SevdahBaby u prodaji

Album je do 1. januara ekskluzivno dostupan na streaming servisu Deezer, a od tada i na svim ostalim bitnim Internet streaming i download servisima (Itunes, Amazon, Youtube, itd), kao i u vidu sada već tradicionalnog besplatnog download-a sa sajta galamagalama gde se može poručiti i prvo fizičko CD izdanje u njihovoj karijeri.

"Mnogo truda je uloženo u album koji je, po zvuku, upravo ono što bi se i očekivalo od SevdahBaby", istakao je glavni čovek u celoj priči Milan Stanković. "Spoj najrazličitijih stilova, mislim da je to prava slika onoga što radim ja, kao i ljudi oko mene. Trudili smo se da svaka pesma dobije dovoljnu količinu vremena uloženu u nju, nadam se da će ova muzika trajati".

Stanković se najviše zahvalio svojoj najbližoj saradnici, pevačici Djixx, a između ostalih izrazi zahvalnosti upućeni su i muzičarima - Igoru Popoviću (Džakarta) i vođi Južnog vetra, čuvenom Miletu Basu, za ustupanje prava na semplove. Usledilo je energično predstavljanje šest novih pesama uživo, koje je potvrdilo da su SevdahBaby najjači u live postavci.

Foto: Stefan Đoković

Pogledajte još