Dnevni horoskop za petak, 27. decembar

OVAN

Karijera: Što pre oprostite sebi finansijske gubitke, to ćete pre krenuti dalje u nove radne pobede. Ne vraćajte se u prošlost. Budućnost čeka na vas.

Ljubav: Vaša ljubav je neuništiva, jer dolazi iz srca. Neko je pomislio da ste otišli bez pozdrava, a vi se vraćate u najboljem izdanju.

Zdravlje: Vaš se ego se brzo oporavlja i po tome ste najbrži u celom Zodijaku. Ako se zaljubite, skroz ćete ozdraviti. Ljubav leči sve rane.

BIK

Karijera: Vredno radite i svi vas hvale. Istovremeno, duboko u vama sve odzvanja od samokritike. Važno je da ukinite nepotrebni pesimizam!

Ljubav: Doveli ste sebe u red. Živite u skaldu. Između raznih Devica i Jarčeva, vašem srcu najviše prija jedna astrološka Riba.

Zdravlje: Najgore je iza vas, iako vam je teško da u to poverujete. Pad sistema doneo vam je Saturn. Ako već niste, profunkcionisaćete nikad bolje!

BLIZANCI

Karijera: Prepuni ste raznih ideja. Stalno pravite nove planove. Apstraktnost je trenutno vaš najopasniji poslovni i finansijski protivnik!

Ljubav: Spolja savršeno izgledate, ali u sebi ste i dalje nesigurni. Nova ljubav pomoći će vam da brzopotezno uklonite strahove i frustracije.

Zdravlje: Nesigurni ste i preosetljivi. Sopstvene slabosti krijete od drugih. Gluma zahteva veliki napor, kao i laži koje se gomilaju velikom brzinom.

RAK

Karijera: Imate ogromnu pokretačku energiju i sada možete krenuti put realizacije vaših velikih ambicija. Osim snage, potrebno vam je i strpljenje!

Ljubav: Vaši ljubavni snovi se ostvaraju. Zračite aurom sreće. Pazite da ne postanete previše posesivni, jer to može pokvariti svaku bajku, pa i vašu.

Zdravlje: Neki imaju problema sa visokom telesnom temperaturom. Uzbuđeni ste zbog raznih mogućnosti, pa gorite iznutra?

LAV

Karijera: Srećni ste i zadovoljni, jer imate kreativnu slobodu u poslu kojim se bavite. Ako ste deo ekipe, nećete lako usaglasiti različite poslovne vizije!

Ljubav: Kod vas prevladava vedro raspoloženje. Putujete i super se zabavljate. Usamljeni Lavovi upoznaće savršenu (zauzetu) osobu za sebe.

Zdravlje: Posle tmurnih oblaka, iznova se pojavljuje sunčev sjaj i vaše duhovno razvedravanje. Uvek nešto novo naučite iz emocionalne krize.

DEVICA

Karijera: Uživeli ste se u ulogu mučenika i nesvesno manipulišete sa najbližima. Možda iznenada ostanete bez finansijskih sredstava.

Ljubav: Posle novog razočarenja, gubite veru u ljubav. Možda ste naišli na pogrešnu osobu, ili ste vi nešto pogrešno radili. U miru razmislite o svemu.

Zdravlje: Žrtvovali ste se za osobu koja nije zaslužila vašu naklonost. Pogrešno ste procenili njegov ili njen karakter i to vas sada boli.

VAGA

Karijera: I dalje ste prezaposleni i verovatno ćete dane vikenda provesti u radnom okružju. Sve vam se odjednom nagomilalo. Treba da raščistite stvari!

Ljubav: U vama se budi viša svest i jasnije vidite sebe i sve oko sebe. Posvetićete više pažnje partneru ili partnerki i vašoj ljubavi.

Zdravlje: Ne razmišljate o sopstvenom zdravlju i to bi trebalo da znači da vaš organizam funkcioniše bez problema. Ne zavaravajte se.

ŠKORPIJA

Karijera: Imate dobru ušteđevinu, ali i dalje kukate da ste siromašni. Potreba da imate više čini vas nezadovoljnim. Pogledajte život iz raznih perspektiva.

Ljubav: Uživate u ljubavi i još ne možete da poverujete da vam se to događa. Dugo ste bili izolovani od drugih. Ljubav je dar sa neba.

Zdravlje: Na prvi pogled delujete smireno, ali kod vas se nikad ne zna kad ćete i gde eksplodirati. Boli vas nepravda, a nepravde je u svetu previše.

STRELAC

Karijera: Više niste u finansijskom minusu. Vaš proračunati mozak radi savršeno i bez greške. Za vas globalna poslovna kriza više ne postoji.

Ljubav: On ili ona ne može da uđei u vaš svet. Kad nema komunikacije, nema ni ljubavi. Postali ste fanatik, a da to niste primetili!

Zdravlje: Rešili ste se jedne loše navike, ali ste istovremeno stvorili drugu koja je isto tako loša. Niste svesni sebe.

JARAC

Karijera: Žao vam je određenih osoba. Lako se identifikujete sa tuđim problemima. Pazite da ne preterate sa vašim humanitarnim angažmanom.

Ljubav: Ništa vam nije teško da učinite za one koje volite. Vaša empatija je u ekspanziji. Ljubav vas inspiriše. Sve je u najboljem redu.

Zdravlje: Razvedrili ste se u svakom smislu. Ništa vas ne boli. Imate ogromnu snagu. Uživate u prirodi. Delujete lekovito na druge.

VODOLIJA

Karijera: Potpisujete novi poslovni ugovor i pazite na svaki detalj. Oprez je uvek dobrodošao, ali ovaj put ste preterali. Nisu svi ljudi loši.

Ljubav: Komunicirate sa malim brojem ljudi. Savršeno vam odgovara vaša izolacija. Uskoro ćete se probuditi iz dubokog sna.

Zdravlje: Zaustavili ste se u vremenu i prostoru. Usporeno dišete. Mirujete. Odgovara vam biometerološka prognoza. Uživate u savršenim trenucima.

RIBE

Karijera: Nema novih projekata na vidiku. Čekate da se stvari pokrenu same od sebe? Probudite vaš uspavani preduzetnički duh!

Ljubav: Vaša ljubavna stvarnost je daleko od idealne. Sami ste sebi sve stvorili u životu. Ako pokušate negde da pobegnete, otkrićete da nemate gde.

Zdravlje: Opet vas je zadesila depresija. Potrebna vam je prijateljska podrška. Kad se borite sami sa sobom, nigde nikog nema.

Izvor: dnevno.rs

Pogledajte još