fbpx

LJUBAVNI TROUGAO: Mandića devojka ostavila zbog ljubomore!

- Mandiću devojka stalno pravi dramu zbog toga što je ljubomorna, ali ovo sad je prelilo kap u prepunoj čaši, pa su ovog puta možda i definitivno raskinuli - otkriva izvor Kurira.

Naime, Mariji je bilo krivo što je Vlada pristao da se kod voditeljke Sanje Radinović pojavi u društvu njene koleginice, mlađe sestre glumice Slobode Mićalović, prema kojoj je bivši rukometaš pre veze s Marijom, navodno, gajio i simpatije. Iako Dragana i Vlada, kako smo čuli, nisu imali ništa više od prijateljstva, ljubomorna brineta iz Požege mu je ipak napravila scenu bez razloga.

- Marija takođe radi na toj televiziji, pa kad je saznala da su njih dvoje sedeli jedno do drugog, skroz je odlepila. Jedva se iskontrolisala da pred ostalim saradnicima ne pokaže koliko je ljuta, ali mu je zato kasnije, kad su se videli, sasula sve u lice - zaključuje naš sagovornik.

Stavio tačku

Vlada je pokušao da je razuveri i ubedi je u to da nema nikakvog razloga za ljubomoru. Međutim, kako ona nije popuštala, i njemu je prekipelo da više trpi njene ispade, pa je rešio da stavi tački na sve to. Da li će se ovaj beogradski zavodnik opet predomisliti, ili će potražiti neku novu ljubav, ostaje da se vidi.

Kurir

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.