Otkriveno zašto je pozlilo Edinu!

Po povratku na imanje, Škorić je otkrio da je imao napad panike. Edina Škorića toliko je pogodila svađa sa Jelenom Jovanović, da mu je u noći između srede i četvrtka pozlilo. I to toliko, da je po bivšeg odbojkaša došla čak i Hitna pomoć! Po povratku na imanje, Škorić je otkrio da je imao napad panike. Povratak Edina na imanje jako je usrećio Jelenu Jovanović, te su se njih dvoje odmah i pomirili.

Bivšem odbojkašu bilo je žao što se njegova devojka toliko uzrujala zbog njega, i ispričao joj je da mu je te noći toliko pozlilo da je mislio i da će se ugušiti.

"Puls mi je bio katastrofalan! Imao sam napad panike! Uopšte nisam osećao prste, utrnuli su mi kao kada se smrznu", pričao je Edin Škorić svojoj devojci Jeleni Jovanović. - Dokor mi je objasnio da mi je kalcijum pao. Izgubio sam svest jer nisam mogao pravilno da dišem. Mislio sam da ću se ugušiti - rekao je Edin Škorić.

Da podsetimo, Edin Škorić i Jelena Jovanović posle više meseci ljubavi na Farmi, toliko su se posvađali, da su pale najstrašnije uvrede i psovke.

Sportistu je to toliko pogodilo, da mu se i slošilo. Te noći je odjednom počeo jako teško da diše, i uopšte nije mogao da dođe sebi. Jelena je dotrčala do njega, smirivala ga i držala za ruku, i nervirala se što lekarima treba toliko puno vremena da dođu da njenom momku ukažu pomoć.

SvetPlus

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.