Šta vaša destinacija za odmor govori o vama?

Svaki grad, država i ostrvo imaju reputaciju povezanu sa tipom turista koje privlače.

Evo šta vaša omiljena (ili najčešće birana) destinacija govori o vama.

Vi volite...

...Pariz: Romantičar sa ukusom za fine stvari u životu. Dvoumite se između provođenja sati u muzeju, šetanja kaldrmisanim ulicama i isprobavanjem primamljivog peciva.

...London: Engleski vam je omiljen jezik, volite staromodne gradske ulice, dobro pivo, reči koje zvuče duže nego što zaista jesu, i, i dalje gajite malu, malecku, najmanju simpatiju prema princu Vilijamu.

...Kanadu: Uživate u brzom begu u stranu zemlju, volite hokej i uživate u snegu. Odbrojavate dane do svog sledećeg ski putovanja u Vankuver ili na Mont Tremblant.

...Amsterdam: Bezbrižni, ali kulturni i volite da se dobro zabavite. Uživate u hedonizmu ovog grada dok u isto vreme upijate njegove kulturne ikone, poput Van Gog muzeja, bašte lala i Hajneken fabrike (što je najbolje od oba sveta).

(old_image)

...Sv.Bart: Najverovatnije ste imućni, poznata ličnost ili neko iz pratnje slavne ličnosti. Vi mislite da je provođenje vremena na minijaturnom ostvru punom golih Evropljana, naprosto fenomenalno.

...Irska: Veliki ste obožavalac idiličnih malih gradova, i prirode koja oduzima dah i ne smeta vam obilaženje istorijskih mesta, jer, zamkovi su prilično kul, dokle god završite obilazak na vreme da stignete u bar na kriglu... ili tri.

...Dubai: Imate pomalo šljašteći stil, ili radite na tome, kao i velike tržne centre, visoke zgrade i miks raznih kultura na jednom mestu, dok sve izgleda vrlo zapadnjački. I, naravno, vrućina vam ne smeta UOPŠTE.

...Grčka: Volite da vaša putovanja predstavljaju zdravu mešavinu istorije, plaža, dobre hrane i žurki. Čvrsto verujete da feta sir treba da se stavlja u sve, i obožavate osećaj soli koja ostane na koži nakon kupanja.

(old_image)

...Australija: Vi ste prekaljeni putnik koji voli sve što se nalazi van kuće. Egzotične životinje su vam prijatelji, voda je vaš dom, i uvek možete da nađete razlog za zabavu.

...Bali: Pročitali ste "Jedi, moli, voli" - ma, koga zavaravamo, gledali ste film, i odlučili da je vreme da se odmorite od trke pacova, i da iskusite drugo lice sveta. Ipak, budžet vam je ograničen, tako da je Bali najbolje što smete sebi da priuštite, i daće vam najbolju priliku za sjajan, zdrav ten.

...Italija: Volite da sebi udovoljavate na sve načine koji nisu zdravi po vas. Dakle vino, sirevi, ugljeni hidrati i sladoled. Uživate u umetnosti i kulturi i čeznete za prilikom da satima lutate muzejima i drevnim ruševinama.

...Španija: Niste snob koji traži najbolju hranu Evrope...niti vas brine da li ste na najpopularnijoj svetskoj destinaciji... kao ni visoka umetnost i kultura. Vi volite da se zavalite, popijete nešto, slobodno vičete na ulici sa strastvenim Špancima u toku borbi bikova ili fudbalskih utakmica. A, onda odete i sve začinite dremkom (siesta hollaaa).

...Južna Kalifornija: Znate sve o slavnima, i provešćete neverovatne količine vremena prateći ih kroz sljašteći Los Anđeles od kluba do bara, preko bazena i dalje. ILI ste mladi, super-aktivni i u formi, a u Kaliforniju dolazire zbog svežeg vazduha, talasa i drugih mladih ljudi vaših godina.

(old_image)

T.D.

Foto: wiki vojtikof
Foto: wiki Jean Housen
Foto: wiki alessandriana
Izvor: Huffington Post

Pogledajte još