Sve poznate bebe 2013. godine!

Deca su ukras sveta! Godinu na izmaku brojni slavni parovi će pamtiti po tome što su dobili prinove. Sa najvećim nestrpljenjem se u 2013. očekivao porođaj britanske princeze Kejt Midlton, a naslednike su između ostalih dobili još i Kim Kardašijan, Šakira, Elton Džon... „Alo!“ vas podseća na to gde se ove godine začuo plač beba.

Princ i princeza

Britanski princ Vilijam i princeza Kejt Midlton su dobili sina 22. jula. Kejt se porodila u bolnici Sent Meri u Londonu, ispred koje se okupio veliki broj novinara i foto-reportera. Britanija je dobila prestolonaslednika princa Džordža. Mališan je treći u redu za nasleđe britanskog prestola, posle dede princa Čarlsa i oca princa Vilijama. Na tronu u Velikoj Britaniji se od 6. februara nalazi kraljica Elizabeta Druga (87).

Španske zvezde

Najpoznatiji španski glumački par Penelope Kruz i Havijer Bardem dobili su ćerku 22. jula, na dan kada se porodila i britanska princeza. Penelope se porodila u bolnici u Madridu, a devojčici su dali ime Luna Enkinas. Oni od ranije imaju sina.

Fergi i Džoš Duhamel

Pevačica i njen suprug Džoš postali su ponosni roditelji dečaka Eksla. On se rodio u Los Anđelesu 29. avgusta.

(old_image)

Slika: Instagram

Elton i Dejvid

Britanski pevač ser Elton Džon i njegov dugodišnji partner Dejvid Furniš dobili su dečaka u Los Anđelesu 11 januara. Sina im je rodila surogat majka, a mališa je dobio ime Ilajdža Džon i bio je težak 3.742 grama.

Stiv i En

Da nikad nije kasno za bebe svedoči i slučaj glumca Stiva Martina, koji je prvo dete dobio u 67. godini! Njegova supruga En Stringfild se porodila u decembru 2012. godine, ali su radosnu vest objavili tek 13. februara.

Rouzi i Mišel

Glumica Rouzi O’Donel i njena partnerka Mišel Raunds dobile su devojčicu 5. januara. One su devojčicu usvojile i dali su joj ime Dakota.

Starleta i reper

Starleta Kim Kardašijan se porodila 11. jula u Los Anđelesu i na svet je donela ćerkicu, kojoj su ona i partner reper Kanje Vest dali ime Nort! Kim se porodila pet nedelja pre termina. Porodila se prirodnim putem, a ne carskim rezom kao što je želela. malena Nort je imala 2.200 grama na rođenju.

(old_image)

Slika: Instagram

Pevačica i fudbaler

Kolumbijska pevačica Šakira (36) i fudbaler Barselone Žerar Pike (26) dobili su sina 22. januara. Dali su mu ime Milan Pike Mebarak. Dečak je na rođenju imao 2.891 gram.

Lukas i Melodi

Čuveni reditelj Džordž Lukas, koji se proslavio serijalom „Ratovi zvezda“, dobio je sa suprugom Melodi Hobson ćerku 22 avgusta. Njima je ćerku rodila surogat majka. Devojčica je dobila ime Everest Hobston.

Hju i Hong

Britanski glumac Hju Grant i njegova partnerka Tinglan Hong su dobili sina 16. februara, a on je radosnu vest uspeo da sačuva punih mesec dana od radoznalih medija.

Čening Tatum i Džena Devan-Tatum

Poznati glumac i njegova supruga dobili su ćerku Everli u Londonu, 30. maja.

Izvor: Alo/J.P.

Pogledajte još