X FAKTOR Takmičari nastupili u "Delta City-ju

Fanovi najboljih takmičara Eminine i Kikijeve grupe okupili su se u velikom broju i to sat vremena pre zakazanog koncerta, kako bi zauzeli najbolje mesto pored bine i kako bi se fotografisali sa svojim favoritima. Domaćin koncerta bio je dobro poznati TV lik Marko Savić iz Coca–Cole koji je, između ostalog, otkrio po koju zanimljivost o takmičarima, što se posebno dopalo okupljenim tinejdžerima.

Lukijan, Ilma, Tamara, Aleksandra, Aleksa i Haris pokazali su još jednom svoje sjajne glasovne mogućnosti otpevavši uživo pesme sa audicija, a koliko su ovi finalisti popularni videlo se po ogromnom aplauzu i brojnim ovacijama publike.

- Hvala publici koja je došla u ovolikom broju da podrži i uživo čuje finaliste "X Faktora"! Praznična atmosfera se nastavlja, očekuje nas još jedan poklon koncert, odnosno još jedno nezaboravno veče u "Delta City-ju": večeras od 18h nastupaju najbolji kandidati Kristinine i Željkove grupe: Daniel Kajmakoski, Maja Novaković, Mladen Lukić i bendovi “Doktori”, “4U” i H20″. Dođite da se družimo I uživamo u dobroj muzici – poručuje Milena Popović, PR menadžer prvog regionalnog “X Faktora”.

Pogledajte još