NEPREMOSTIVO: Nataša raskinula veridbu sa Vladom!

Od kako su se verili, sve češće su krenule svađe te su njihove razlike isplivale na površinu, tvrdi izvor blizak paru.

- Pre nekoliko nedelja, Nataša je definitivno odlučila i saopštila je Vladi da želi da prekinu veridbu. Dogovorili su se da u javnosti ne pričaju ništa o raskidu. Ipak svima koji ih znaju jasno je da nešto nije u redu jer se na nekoliko javnih događaja u decembru nisu pojavili zajedno, što je ranije bilo nezamislivo. Takođe, Nataša je pre oko mesec dana naprasno prestala da kači zajedničke fotografije na društvenim mrežama. Na Instagramu i Tviteru poslednjih nekoliko nedelja postavlja isključivo svoje i fotografije njenih prijatelja, a nije ga ni spomenula niti jednom rečju - kaže izvor blizak paru.

Kako smo saznali, razlog njihovog prekida leži u različitosti karaktera te drugačijeg viđenja budućnosti.

Prsten za uspomenu

Uprkos tome što je odustala od zajedničkog života, Nataša nije Vladi vratila verenički prsten. Kako „Blic“ saznaje, maneken nije želeo da ga primi nazad jer je to bio i njegov poklon pevačici za rođendan, a nisu želeli ni da javnost još sazna o raskidu.

- Njihova veza je bila puna preokreta. Često su se svađali, mirili... Njihov prvi raskid Nataša je teško podnela. Tada je Vuksanović, pod uticajem bliskih ljudi, ostavio Natašu i otputovao u Australiju. Nekoliko meseci se nisu videli, a nakon njegovog povratka, rešili su da obnove romansu. Zaljubljenost je još uvek bila prisutna, te je usledila i veridba. Svi su mislili da će se ova ljubavna priča okončati pred matičarem. Međutim, umesto da bira venčanicu, Nataša će birati novog mladoženju - dodao je naš izvor.

Blic

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.