Kakve žene traže milioneri?

Sajt je intervjuisao nasumičan broj njihovih korisnika, koji broji 15.000 osoba, kako bi saznao kakav tip ljudi traže milioneri.

Rezultati su otkrili da najveći broj muškaraca milionera, njih 79.6 odsto, traži žene koje nisu bogate, dok 84.5 odsto žena milionera želi da upozna podjednako imućnog muškarca.

Predstavnik sajta MilionaireMatch.com, Daren Šuster, izjavio je da je jedan od razloga zbog kojih muškarci ne žele da se zabavljau sa bogatim ženama njihova potreba da pronađu partnera o kome će se brinuti.

"Bili smo iznenađeni kada smo otkrili da veliki broj naših članova milionera traži osobe koje nisu bogate. Izgleda da oni žele da dele svoje bogatstvo sa osobama koje nisu toliko imućne. Sa ženama je, sa druge strane, potpuno drugačije“
, izjavio je Šuster.

Ženski milioneri koji su učestvovali u anketi otkrili su da ne žele da se brinu o bilo kome i da traže partnera koji je finansijski stabilan.

Rezultati su takođe pokazali da su bogate žene znatno opreznije sa svojim bogatstvom nego muškarci prilikom ulaska u brak.

Skoro 80 odsto žena izjavilo je da bi od partnera tražile da potpiše predbračni ugovor, dok bi ovo zahtevalo svega 17.4 odsto muškaraca.

Izvor: Cure.ba
Foto: Morguefile

Pogledajte još