Kako da priđete svojoj simpatiji: Pet korisnih saveta

1. Pitanje za pitanjem

Ako radite sa svojom simpatijom, ili imate ista predavanja ili časove, pitajte ga za mišljenje o zajedničkom projektu. Ako ga uvek viđate kad zajedno putujete javnim prevozom - pitajte ga za neku lokaciju ili stanicu. Ključno je da mu postavite što više pitanaj možete...

2. Direktnost je ključ

"Hej, mi zajedno idemo na predavanja iz hemije, jel tako? Nismo se upoznali, ja sam...". Jednsotavno je, nije teatralno, a vrlo je efikasno!

3. Špijuniranje

Ako vidite svoju simpatiju kako čita neku knjigu, nosi majicu sa imenom određenog benda ili sluš muziku, priđite mu i započnite sa njim razgovor o njegovim afinitetima. S obzirom da je očigledno fan tog benda/pisca, biće srećan što o tome može da razgovara sa vama.

4. Upomoć!

Ako on živi u stanu pored vašeg, možete biti hrabri i pitati ga da vam, recimo, pomogne sa kvarom na automobilu. Ako učite za isti ispit - pitqajte ga za skriptu. Zadatak oko želite pomoć ne mora biti kompleksan, važno je da skrene njegovu pažnju na vas.

5. Komplimenti, komplimenti, komplimenti...

Nije baš obavezno da mu kažete kako ima predivne oči ili seksi ramena, ali je uvek poželjno da mu date kompliment na izboru autfita, ili mobilnog telefona. To može biti dobar početak razgovora.

Izvor: 24sata

Pogledajte još