Za ljubitelje oblina: Upoznajte ženu sa opsegom zadnjice od preko dva metra

Majka dvoje dece iz Čikaga ima 203 kilograma i stražnjicu čiji opseg iznosi neverovatnih 201 centimetar stoga joj prolazak kroz vrata standardne veličine ponekad predstavlja problem. Ipak, njen "ponos" košta porezne obveznike jer Sara mesečno prima oko 900 eura zbog ograničene pokretljivosti.

"Svakog dana dobijem nekakav komentar, neke loše i neke dobre. Nekad sad sam se stidela, ali sad sam ponosna", tvrdi Sara koju su i u školi ismevali zbog velike stražnjice, ali ona je odgovarala: "To je nasledno, ja tu ništa ne mogu".

Njen fizički izgled privlači mnoge muškarce koji je hvale na raznim internet stranicama na kojima je njen prijatelj objavio njene fotografije.

"Neki ljudi jednostavno ne mogu da veruju da osoba može imati toliku guzu. Misle da nije prirodna jer imam relativno uzak struk i ramena",
priča Sara.

Svoju odeću kupuje po narudžbi; njene majice su broj 7XL, a pantalone 10XL tako da ne može odeću da kupuje u normalnim prodavnicama.

Iako uglavnom za svoje fizičke proporcije krivi genetiku, Sara0 je svesna da joj ni loša hrana koju jede, uglavnom fast food, ne doprinosi gubljenju kilograma, ali nedavno je započela s vežbama i nada se da će, uprkos tome što je veoma ponosna na nju, svoju stražnjicu smanjiti za broj ili dva.

Izvor: index

Pogledajte još