fbpx

Dnevni horoskop za utorak, 31. decembar

OVAN
Karijera: Neko od saradnika taktizira i razrađuje poslovnu strategiju, a vama preostaje da se bavite praktičnim aspektima i da preuzimete inicijativu. Kad god vam se ukaže neka iznenadna prilika prihvatite najbolju ponudu.
Ljubav: Delujete pomalo nostalgično i suviše razmisljate o nečijem odsustvu. Osećate emotivni žal za nekim prijatnim ili dalekim uspomenama.
Zdravlje: Izbegavajte neumerenost i budite pažljiviji u saobraćaju.

BIK

Karijera: Nema razloga da optužujete svoju okolinu za poslovno-finansijske propuste, previše izgovorenih reči ne donosi rešenje. Staloženo razmislite o svemu, upotrebite svoje diplomatske manire i praktičnu pamet.
Ljubav: Partner za razliku od vas lakše rešava lične ili zajedničke probleme. Ipak, vi ne želite da se nalazite u nečijoj senci i da prihvatite pasivnu ulogu.
Zdravlje: Zatražite nečiji savet i izbegavajte depresivno raspoloženje.

BLIZANCI
Karijera: Ukoliko vam je stalo da opravdate svoju ulogu ili profesionalne sposobnosti, primenite proverenu taktiku. Nemojte dozvoliti da vas pokolebaju nečije reci i početne komplikacije.
Ljubav: Potrebna vam je pozitivna orijentacija. Vaše želje mogu da se ostvare, pod uslovom i da delujete dovoljno inspirativno, zavodljivo i sugestivno na voljenu osobu.
Zdravlje: Potrudite se da ulepšate svoje raspoloženje.

RAK
Karijera: Naivno verujete u nečiju priču i ne proveravate nove informacije koje utiču na završne rezultate u poslovnoj saradnji. Ipak, gubitak sa kojim se suočavate nije od posebnog značaja.
Ljubav: Teško vam je da se suočite sa svojim emotivnim slabostima i potrebna vam je objektivnost u mišljenju. Ukoliko ste slobodni, pažljivije analizirajte osobu koja vam se dopada.
Zdravlje: U svemu postoji zdrava granica, izbegavajte neumerenost.

LAV
Karijera: Nema potrebe da se upoređujete sa svojom okolinom ili da ulazite u ozbiljnu raspravu. Važno je da ispoštujete osnovna moralna načela, umesto da se dokazujete pred saradnicima koji primenjuju različite poslovne kriterijume.
Ljubav: Preterujete sa svojim zahtevima pred voljenom osobom, treba znati osetiti „čari" i uživati u „malim stvarima". Sačuvajte pravu meru vrednosti.
Zdravlje: U večernjim satima prijaće vam relaksacija.

DEVICA
Karijera: Delujete vrlo snalažljivo u različitim situacijama. Imate dobar predosećaj, na pomolu su sjajni rezultati koji potvrđuju vašu pozitivnu ulogu pred saradnicima.
Ljubav: Ukoliko priželjkujete emotivni uzlet, učinite sve što je potrebno da privučete nečiju pažnju. Inspirišite svog partnera na uzbudljivu zabavu. Uvek vredi pokušati sa nekom „dobrom idejom".
Zdravlje: Važno je da ulepšate svoje raspoloženje.

VAGA
Karijera: Većinu događaja tumačite na sebi svojstven način, uporno ignorišete situacije koje se ne uklapaju u vašu poslovnu procenu. Nema razloga da odbijate upozorenje koje vam upućuju bliski saradnici. Delujete zabrinuto.
Ljubav: Ako partner nema dovoljno razumevanja za vaše potrebe, pitanje je kome treba da se obratite za emotivnu podršku.
Zdravlje: U večernjim satima prijaće vam odmor. Jednom ostanite i kod kuće.

ŠKORPIJA
Karijera: Sa par dobrih poteza, možete da učinite više nego vaši saradnici. Pridržavajte se pravila: da o uspehu ne treba previše pričati, već treba uspešno delovati. Možete da ostvarite svoje namere na različitim stranama.
Ljubav: Neko vas dodatno intrigira ili privlaci vašu emotivnu pažnju, više nego što ste spremni da to priznate. Delujete suviše tajanstveno.
Zdravlje: Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi, čeka vas lepo veče

STRELAC
Karijera: Naivno verujete u nečiju priču i ne proveravate nove informacije koje utiču na završne rezultate u poslovnoj saradnji. Ipak, gubitak sa kojim se suočavate nije od posebnog značaja.
Ljubav: Teško vam je da se suočite sa svojim emotivnim slabostima i potrebna vam je objektivnost u mišljenju. Ukoliko ste slobodni, pažljivije analizirajte osobu koja vam se dopada.
Zdravlje: U svemu postoji zdrava granica, izbegavajte neumerenost.

JARAC
Karijera: Ne treba previše da se opterećujete nečijom pričom ili da brinete o svojim poslovno-finansijskim interesima. Okolina pomaže zajednički uspeh i neko pokušava da vam obezbedi određene povlastice ili bolje materijalne uslove.
Ljubav: Dobar predosećaj koji imate nagoveštava uzbudljivu zabavu ili novi emotivni susret. Opustite se u nečijem bliskom društvu.
Zdravlje: Potrudite se da poboljšate svoje raspoloženje.

VODOLIJA
Karijera: Poruku koju dobijate možete shvatiti na različite načine, stoga pokušajte da sagledate onu pozitivnu stranu. Potreban vam je dodatni entuzijazam i podrška različitih saradnika, kako biste svoje obaveze završili u zadatom roku.
Ljubav: Morate unapred poznavati osnovna „ljubavna pravila", pre nego što prihvatite nečiju igru zavođenja ili novi izazov.
Zdravlje: Preterana zabrinutost loše utiče na vašu koncentraciju.

RIBE
Karijera: Potrebno je da napravite dobar izbor, ali postoje iznenadne situacije koje otežavaju poslovnu procenu. Obratite pažnju na nečiju reakciju. Uvek postoji uspešniji i lepši deo stvarnosti, ali do njega se ne dolazi slučajno i bez dobre pripreme.
Ljubav: Imate velika očekivanja, međutim partner često prikriva svoje namere. Zadovoljstvo je kada nesto činite u ime zajedničke radosti i sreće.
Zdravlje: Važno je da poboljšate svoje raspoloženje i uživate.

Izvor: Dnevno.rs

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.