Astro: šta vam zvezde savetuju za najluđu noć?

Ovan

Ovnovi vole da drže sve pod kontrolom, pa će i za Novu godinu sve bitne obaveze završiti ranije kako bi u najluđoj noći uživali bez glavobolja. Kada je sumiranje događaja u pitanju, Ovnovi pamte sve svoje uspehe, ali i neuspehe kako bi naredne godine bili pametniji. Kada je provod za doček u pitanju, Ovnovi su pravi zabavljači pa je uz njih gotovo nemoguće da novogodišnja noć prođe loše.

Bik

Najveći hedonisti Zodijaka. Bikovima će biti važno da novogodišnja trpeza bude bogata. Što se tiče mesta proslave, Bikovi će najradije proslaviti Novu godinu u topline svoga doma, ali ako već idu negde onda taj ambijent mora da ugodi svim njihovim čulima. Svečana toaleta, ali i besprekorna šminka i nakit će krasiti pripadnice ovog znaka.

Blizanci

Blizanci, po prorodi nestalni i razigrani će se dobro provesti gde god da ih bacite. Kada je proslava u pitanju Blizanci teže ekstravaganciji koja i ne mora biti skupa, već je bitno samo da je u pitanju nešto neobično kako bi imali šta da ispričaju svojim prijateljima.

Rak

Rakovima praznici poput Nove godine nisu toliko važni, pa je moguće da najluđu noć provedu kod kuće. Ipak ukoliko se i odluče za provod najradije će izabrati neki lep restoran u kojem će moći da uživaju u dobroj hrani, piću i muzici.

Lav

Lavovi vole dobru zabavu, pa ni najluđa noć neće prepustiti slučaju. Vrlo je verovatno da će sami napraviti žurku za pamćenje jer će im se malo toga od ponuđenog svideti, ali ako se odluče da odu negde to onda mora biti najbolja i najekstravagantnije žurka u gradu o kojoj će se naravno mesecima posle pričati.

Devica

Iako ne odaju tu sliku o sebi, Device su poprilično dekadentne, pa je pravi izbor za njih neka tajna žurka za koju malo ljudi zna i na koju su pozvane samo odabrane osobe.

Vaga

Vage vole provod na javnim mestima ili u nekom skupom restoranu. Druželjubive i pričljive Vage se teško opuštaju, pa će novogodišnja noć možda biti pravo vreme da se konačno opuste i dobro provedu.

Škorpija

Škorpije vole da izlaze, ali vole i komfor. Za Novu godinu su sigurno izabrale neko mesto za koje su već ranije čule da je provod zagarantovan, a ambijent pozitivan i veseo.

Strelac

Strelci vole nepoznato. Sigurno će u poslednjem momentu izabrati gde će da proslave najluđu noć, ali gde god da odu sigurno će se dobro provesti.

Jarac

Jarci vole tradiciju pa je proslava Nove godine za njih neka vrsta rituala. Novu godinu će dočekati u restoranu koji im je neko preporučio ili kod kuće. Pošto vole da igraju na sigurno najluđa noć i neće biti toliko “luda”.

Vodolija

Vodolije ne mogu bez prijatelja, pa to neće biti izuzetak ni kada je proslava Nove godine u pitanju. Pošto vole prirodu, a i svakakve originalne ideje im padaju na pamet. Novu godinu će sigurno proslaviti na planini ili nekom jezeru uz logorsku vartu, prijatelje i pesmu.

Ribe

Ribe će za doček prvenstveno gledati da se lepo provedu, odnosno izaberu mesto koje će zadovoljiti njihove kriterijume dobre muzike, hrane i pića.


B92

Pogledajte još