fbpx

Tokom noći demontirana bomba u Ulici braće Jerković

Osoba stara 30 godina je ubodena nožem oko 22.10 časova u Jabučkom ritu 28, zadobivši ubodnu ranu u predelu leve slabinske regije, odnosno na leđima, dubine dva i dužine 30 centimetara i to lice je prevezeno u Urgentni centar, rekla je Macura.

Oko 23 časa u Braće Jerković 173 obavljena je demontaža bombe i tom prilikom nije bilo potrebe za intervencijom Hitne pomoći, ali je ekipa ipak dežurala od 23.05 do oko 23.20 časova, istakla je doktorka Macura.

Portparol Hitne pomoći je dodala da su se tokom noći i jutra dogodila i dva saobraćajna udesa, ali bez težih posledica.

Saobraćajni udes dogodio se oko 21.20 sati u Ulici 13. oktobra ispred broja 156, ali nije bilo potrebe za intervencijom lekara, a povređenih nije bilo ni u udesu koji se dogodio jutros oko 06.55 časova na uglu ulica Budimske i Knez Miletine, navela je Macura.

Hitna pomoć je tokom noći u Beogradu obavila 117 intervencija od kojih 18 na javnim mestima, precizirala je Macura i dodala da su pomoć najčešće tražili astmatičari, srčani bolesnici i osobe sa hipertenzijom.

Portparol Hitne pomoći je upozorila da se u toku novogodišnje noći ne upotrebljava vatreno i hladno oružje i petarde, da se ne konzumira alkohol i najavila da će u centru Beograda na trgu, gde se dočekuje Nova godina, dežurati šest lekarskih ekipa.

Blic

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.