Poznati gledaju u budućnost: Šta će se dogoditi 2014. godine

Estradne ličnosti se nadaju da će i u 2014. imati pune novčanike i da će ih u diskotekama u dijaspori dočekivati kao Madonu. Njihove skrivene želje su da kolegi crkne mikrofon, da estetske operacije na njima budu uspešnije nego na ostalima.

Ko će bolje poželeti nego svoj svome, zato smo im prepustili da budu vidoviti i predvide šta će se dešavati narednih 365 dana.

Predrag Azdejković

Stanija će se u 2014. najzad udati za siromaha. Karleuša će napuniti Hipodrom kao što je Ušće ove godine. Čak nekoliko pevača će se ugledati na Mariju Šerifović i snimiće svoje ispovesti. Milutin Mrkonjić će se razvesti i najzad zaprositi Anu Bekutu i od nje napraviti poštenu ženu.

(old_image)
Slika: Screenshot

Aleksa Jelić

Osećam da će se turbofolk smanjivati, i potpuno nestati. Ostaće pravi folk, prava narodna muzika, pevači i pevačice te muzike neće više praviti od sebe novogodišnje jelke, neće nositi dekoltee do pupka, izbacivati grudi u prvi plan i botoksirati usne. Mi iz ovih krajeva imamo tendenciju da od svega što ne možemo da uradimo na nivou napravimo parodiju. E i to će vremenom nestati. A ono što sam ja šapnuo zvezdama da bih voleo da se poveća, to su revijalni programi, kabaretski programi sa puno izvođača, sa dobrom muzikom, dobrom igrom, dobrim kostimima, ono što je ljudima potrebno za pravi užitak.

Maja Nikolić

Boris Milivojević će biti veća zvezda od Seke Aleksić i Karleuše i preuzeće im sve tezge. Ivan Ivanović će izgubiti emisiju jer će je preuzeti Ognjen Amidžić, transferom sa TV Pinka. Ja ću da postanem ministar za spasavanje samohranih majki i otvoriću sigurne kuće za muškarce koji glume žrtve, a oduzimaju decu majkama. Čeda Jovanović će od države uzeti kredit i osvojiti Čomolungmu, najviši vrh Himalaja. Održaće se gej parada jer će Boki 13 biti ministar za kulturu. Brega će dobiti Orden srpskih vitezova jer će se otkriti da je komponovao himnu “Hej Sloveni”. Severina će biti proglašena za pevačicu veka, jer će izaći pornić u kojem usput i peva.

(old_image)
Slika: Screenshot

Uroš Ćertić

Na estradi će biti dosadnije nego što jeste. Biće još više plastike i botoksa. Ono što mene raduje je da ću dobiti veliku filmsku ulogu u domaćoj kinematografiji koju priželjkujem, baš kao i da moja ljubav sa Sindi napreduje. Javlja mi se da će biti tako.

Izvor: 24sata

Pogledajte još