fbpx

Ovo ste šerovali: Top 13 najviralnijih videa u 2013.

U prvi plan došle su i parodije, prosidbe i naravno izvale poznati ličnosti.

Nažalost, 2013. godinu obeležile su i viralne video "prevare", nameštene situacije koje su dostigle internet slavu. Nadamo se da će nas to u 2014. zaobići.

Sudeći prema podacima YouTube-a najviralniji video bio je za pesmu norveškog benda Ylvis "What Does the Fox Say?" koji je debitovao trećeg septembra i za samo četri meseca prikupio više od 300 miliona pregleda.

Drugi najviralniji video, Harlem Shake pojavio se na YouTube-u u februaru, nakon što je pet australijanaca rešilo da malo odlepi uz pesmu američkog DJ-a Baauer-a. Iako orignalni video ima više od 26 miliona pregleda, ipak su ga kopije i parodije pretvorile u jedan od najpopularnijih internet trendova 2013 godine.

Za vas smo sastavili listu Top 13 najviralnijih videa u 2013. godini:

1. Ylvis' "What Does the Fox Say?"

2. Harlem Shake

3. Astronaut Chris Hadfield sings David Bowie from space


4. How Animals Eat Their Food


5. Twerking Girl on Fire

Ispostavilo se da je ovaj video režirao šou Džimija Kimela.

6. Kai the Hitchhiker Interview

Kai je kasnije optužen za ubistvo.

7. 'I Quit' Job ResignationI Marinini bivši poslodavci su uradili video kao odgovor, koji je takođe postao viralan. Kreativna devojka je ubrzo dobila nove ponude za posao.

8. Home Depot Marriage Proposal


Ove godine prosidbe su bile ultra popularne na YouTube-u.

9. 'Wrecking Ball' Chatroulette PrankO Majli Sajrus se ove godine pisalo i više nego što je potrebno, a nakon par neukusnih nastupa i spota za pesmu Wracking ball, sprdnja na njen račun je eksplodirala na internetu. Najuspešniji je svakako bio komičar Stiv Kardinal.

10. 'Carrie' Coffee Shop PrankKasnije je objavljeno da je ovaj video deo promocije rimejka filma Keri.

11. NFL Bad Lip Reading


12. Taylor Swift Goat DuetKoza koja vrišti uklapana je uz sve i svašta, negde uspešno, a u više slučajeva krajnje besmisleno. I Srbi su je uklapali uz naše pevaljke, mada mi ne vidimo zašto...

13. Kid President Pep Talk

J.R.
Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.