Nova godina na 48 časova ukida noćnu prohibiciju

Beograđanima i turistima pevaće Svetlana Ražnatović, Nataša Bekvalac, Kiki Lesendrić i Piloti, Nikola Rokvić i Jelena Tomašević, a program će voditi Dragana Mićalović i Vlada Stanojević. Poslednje sekunde 2013. godine Beograđani će brojati sa Cecom Ražnatović.

Da bi sve proteklo u redu i bez incidenata, tokom cele noći jake policijske snage biće raspoređene po celom gradu. Prostor ispred Skupštine biće ograđen, a na delovima koji su predviđeni za ulaz biće postavljeni detektori za metal i psi specijalno obučeni za otkrivanje eksplozivnih sredstava.

Ceo prostor predviđen za okupljanje ljudi biće pokriven kamerama, a dodatno će biti angažovane Žandarmerija, policijska brigada i policajci u civilu.

Zabrana prodaje alkohola u trgovinskim i zanatskim objektima od 22 do 6 sati ujutru, koja je uvedena u junu, neće važiti u novogodišnjoj noći, 1. januara, kao i 13. i 14. januara.

Kako bi izbegli stomačne tegobe, lekari savetuju češće, a manje obroke, a alkoholna pića - piti umereno i “nikako na gladan stomak”. Za one koji preteraju sa jelom, narednog dana se savetuje uzimanje lake hrane - supe, čorbe.

Za one koji preteraju sa alkoholom, savet je da nakon dočeka piju dosta tečnosti. Može se piti voda, zeleni čaj, paradajz čorba, jogurt, kefir, rasol, obična limunada... Sve što sadrži dosta vitamina C koji je odličan antioksidans.

Satnica dočeka

20 sati Početak zabave

20-21 Di-džejevi

21-21.45 Jelena Tomašević

21.45- 22.30 Nikola Rokvić

22.30- 23.15 Nataša Bekvalac

23.15- 00.45 Ceca Ražnatović

00.45- 02.00 Kiki Lesendrić i Piloti

02 Kraj programa.

Izvor: Kurir

Pogledajte još