Neverovatno: Novinar se prerušio u sveštenika da bi ušao u bolničku sobu Mihaela Šumahera

Ponekad se čini da ljudskoj bezosećajnosti nema kraja. Engleski list Gardijan prenosi izjavu menadžerke Mihaela Šumahera o tome kako se zasada neidentifikovani novinar prerušio u sveštenika samo kako bi mogao da uđe u bolničku sobu teško stradale legende Formule 1. Nakon što je njegov plan otkriven, bolničko osiguranje ga je izvelo iz zgrade.
Porodica i sve druge osobe bliske Šumaheru naprosto su zgrožene, komentarišući da ne mogu da veruju da se takvo nešto uopšte može dogoditi. Na incident je u svom obraćanju novinarima aludirao i Džerard Sailant, jedan od vodećih pariških neurohirurga, koji je zamolio okupljene da imaju razumevanja prema porodici Šumaher, i da ne ometaju rad bolničkog osoblja samo kako bi dobili ekskluzivni intervju.

"U Korinino ime vas molim da ne vršite pritisak na nas, niti na porodicu Šumaher. Doktori ne skrivaju ništa te ih pustite da rade u miru"- reči su doktora Sailanta.

Podsećamo, M. Šumaher doživeo je tešku nesreću na skijanju u francuskim Alpima kada je prilikom pada udario glavom u kamen. Njegova menadžerka je osporila dosadašnje vesti da je pao pri velikoj brzini, ističući da je kratko pre nesreće Šumaher stao kako bi pomogao prijatelju koji je pao, da bi nakon nastavljanja vožnje naleteo na jedan kamen , i zatim udario glavom o drugi.

Izvor: jutarnji.hr

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.